Страница 1 от 1

ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 28.12.2014г. в 23:03ч.
от TK3C-Pyce
Приятели,
Тъй като много от вас изразиха мнение, че сегашните начини на плащане (интерлев, каси) са много трудни, ние от Networx имаме решение.
До няколко дни ще ви представим новия метод за плащане "Пусни от същото!". Ще бъде достъпен в избрани денонощни магазини за хранителни стоки и алкохол.
Представлява следното: Отивате, казвате си ЕГН или телефон, плащате си таксата и готово! Няма въвеждане на кодове, зареждане, сметки, гласуване в анкети и т.н. Всички отстъпки си остават валидни. Това ще е най-бързия и изгоден начин от тук нататък.
При това 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Тук ще публикуваме местата, където можете да си платите по новия начин. Очаквайте включване.

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 28.12.2014г. в 23:13ч.
от .
Телефонът сигурно трябва да е идентичен с телефонният номер, подаден в Billing системата, не става ясно дали с 08XX или с +3598X. Иначе безспорно доста добър метод. Бонусите и отстъпките дано се натрупват също авт. Пацонитата от месец-два вече имат денонощни, което е добре (и съответно зле за персоналът), за бензиностанциите е ясно. Не става ясно и дали касиерът ще му излиза на екран нейде някъде точно колко е таксата ИЛИ потребителят трябва да знае това предварително, съответно да му е в главата. Не става ясно и дали, ако се предплати повече, то останалата част от сумата отива ли директно в ИнтерЛЕВ сметката ИЛИ цялата подадена сума на касата в денонощния магазин отива в нея сметка и после през потребителския панел у дома се заплаща вече.

:djudjeta:

Виждам на страницата, че и у пощенските клонове също може (които също са ограничени откъм работно време, но пък в селата това е единствено възможно средство, явявящи се реално те дори и като „банка“, и като всичко в едно), с ограничено работно време. Като събера 2 и 2 (денонощен магазини + в него е монтиран CT) виждам, че е добре да се упомене пак в нея страница при CTs връзки до Борисова ПЦ+CT [24 ЧАСА], Чародейка ПЦ+CT [24 ЧАСА] и Здравец ПЦ+CT [24 ЧАСА] (и написано със зелен цвят 24 часа, видно), които един вид ще се явяват „конкуренция“ на другите денонощни магазини, у които се смята да се разплаща потребител чрез „Пусни от същото!“. Хората не знаят и не им се рови, камоли да проверяват, кое работело колко и т.н., това ще е един вид улеснение също за плащащите с кеш. И някакво кратко видеоръководство за плащане или зареждане на сметка през CT към Изображение, тъй като аз винаги съм оставал ИЗУМЕН как няколко човека се редят на опашка у МОЛ-а да речем да си платят таксичката след покупките, като до тях на 30 cm. разстояние е терминалът, в който ПРОСТО трябва да изберат от менюто съответните бутони, да си напишат username-а и да платят. Т.е. хората все така не ги разпознават като сигурно, коректно или честно средство, знам ли. Касиерките дават ли поне настъвления да пробват и него, вместо да се редят?

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 29.12.2014г. в 15:14ч.
от ste2009
Защо липсва отстъпка от - 3лв при плащане с банкова карта или нареждане по електронните канали на банките? Ток, газ, вода и мобилни телефони си ги плащам с онлайн банкиране - интернет и ТВ що не може?! Това е най-естественият начин за плащане на електронна услуга. Хората се насърчават да използват ИнтерЛЕВ, но тази процедура е тромава - купува се ваучер от някъде, въвежда се 20 символен код (!!!) и се зарежда сметка, от която се плаща.

На фона на това терминалите са направо технология от друг век, която се подминава с усмивка.

Как се доплаща за услуга? Сценарият е следният - предплатил съм няколко месеца напред, но искам да увелича скоростта или да имам временно безжичен интернет към кабелния - какво правим?

С колко ще ми се намали таксата, ако не плащам за турски канали и НВО?

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 4.01.2015г. в 18:45ч.
от Pet
ste2009 написа:С колко ще ми се намали таксата, ако не плащам за турски канали и НВО?


Да позная ли?
С 0 лв. и 00 стотинки.

Между другото днес идваха агенти от Близалката за ЧНГ да ме сурвакат с разни примамливи оферти.
Искат да ми пуснат телевизия и нет.
Ама аз като съм си пуснал от същото... :laugh:

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 4.01.2015г. в 18:55ч.
от Pet
TK3C-Pyce написа:До няколко дни ще ви представим новия метод за плащане "Пусни от същото!". Ще бъде достъпен в избрани денонощни магазини за хранителни стоки и алкохол.
Представлява следното: Отивате, казвате си ЕГН или телефон, плащате си таксата и готово! . Очаквайте включване.


Отиваш в магазина, купуваш кебапчета и бутилка алкохол, казваш на касиерката да ти пусни и си готов...
Утре пак от същото... :D

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 5.01.2015г. в 17:36ч.
от .

Не става ясно кои са точните адреси на тези денонощни магазини. Добър платен репортаж иначе, само не разбрах реално как телевизията на NetWorx плаща на себе си за излъчването на този собствен репортаж предвид, че именно той им е работодател, както и служителите им на TVN. След 30 мин. пък започва томболата.

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 5.01.2015г. в 18:18ч.
от Draganov
Здравейте,
В момента обектите предлагащи услугата са:
- ул. Фердинанд 2, денонощен магазин - https://www.google.bg/maps/place/%D0%B1 ... 0c344b8024
- ул. Асен Златаров , денонощен магазин https://www.google.bg/maps/@43.8453491, ... kvgTXw!2e0

До края на седмицата очаквам да стартираме с още 3 обекта.

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 17.01.2015г. в 19:36ч.
от TK3C-Pyce
ste2009 написа:Защо липсва отстъпка от - 3лв при плащане с банкова карта или нареждане по електронните канали на банките? Ток, газ, вода и мобилни телефони си ги плащам с онлайн банкиране - интернет и ТВ що не може?! Това е най-естественият начин за плащане на електронна услуга. Хората се насърчават да използват ИнтерЛЕВ, но тази процедура е тромава - купува се ваучер от някъде, въвежда се 20 символен код (!!!) и се зарежда сметка, от която се плаща.

На фона на това терминалите са направо технология от друг век, която се подминава с усмивка.

Как се доплаща за услуга? Сценарият е следният - предплатил съм няколко месеца напред, но искам да увелича скоростта или да имам временно безжичен интернет към кабелния - какво правим?

С колко ще ми се намали таксата, ако не плащам за турски канали и НВО?


Напротив, има отстъпка от 3лв за плащане с кредитна/дебитна карта!

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 17.01.2015г. в 21:29ч.
от ste2009
А как се разбира, че тази отстъпка действа не само за Интерлев?

Докъде стигнаха преговорите с НВО?

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 18.01.2015г. в 10:53ч.
от TK3C-Pyce
По крайния резултат се разбира най-добре. Иначе има още поне 2 начина, но трябва да се замислиш :)

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 18.01.2015г. в 14:32ч.
от ste2009
TK3C-Pyce написа:По крайния резултат се разбира най-добре. Иначе има още поне 2 начина, но трябва да се замислиш :)


Аз съм ви клиент, затова ми е простено да съм прост!!!

Не разбирам толкова ли е трудно да се опише, все пак нямам задължение да ви помня всички начини за плащане.
Трите начина не са ясно назовани. Опитах да платя с дебитна карта - не стана ясно каква сума ще ми бъде взета.

Има още неясноти, но се сети сам като умен кои са те, аз няма да ти плащам отгоре за ...... и за ..... :hi:

Сума за плащане:
Отстъпка при плащане с интерлев: 3 лв - това го разбирам буквално, при другите начини на плащане не става ясно има ли отстъпка. Като цяло целият прозцес е доста тежък и това кара хората да чакат на опашки, ама нали сме прости, ще зареждаме с интерлев

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 18.01.2015г. в 14:51ч.
от Svetlin
Направи плащането безкасово, по избрания от теб метод. Ако не ти приспадне 3лв автоматично ще ти ги дам лично под формата на интерлев или netpoints.
Това което пише в сайта ще го видим утре с колегите за да го коригираме.
Преди време само интерлева даваше 3лв отстъпка а след това решихме всички безкасови плащания да имат отстъпка, точно за да не чакате по касите.
Ако имаш други забележки пиши за да можем да ги изчистваме една по една. Никой не вижда всичко и никой не е безгрешен.

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 18.01.2015г. в 16:28ч.
от .
При картовите разплащания, които за България минават през Борика card payment gateway при генерираната връзка през панела накрая и цъкането на нея, новата връзка започва с „gate.borica.bg“ и там вече е интегрирана/добавена отстъпката, съответно вече се попълват картовите детайли.

Подобно би следвало да е и при ePay.

А защо го не го пише това в панела по официалному, след като е било решено, вече не знам. Но наистина, това един вид е насърчавало безсмисленото купуване на ИнтерЛЕВ-ове и с постоянните „остатъци“. Отделно това предизвиква навици у хората и вече трудно могат да минат на друг начин, понеже те си знаят с тези карти вече и изтриване, някак е наркотично. И аз познавам хора f2f, казвал съм им за терминали, имат ДСК е-банкиране, през които плащат ВСИЧКИ останали сметки (ДСК има най-много клонове у Русе btw и най-разпознаваема банка, но въпреки това няма директно дебитиране с тях; от април 2013, не знам Димитров дали го е направил тогава този договор или не), но и тук, понеже си купуват и знаят само за ИнтерЛЕВовете. По подобие на хората, които НЕ мож' ги отказа от ползването на Internet Explorer.

За протокола все пак драскам, понеже и в някой друг форум пиша, че при картите и изкарването му, НИКЪДЕ от години НЕ се препоръчва използването на банка „ОББ“, тъй като техните карти НЕ стават за международни разплащания онлайн. Това го знаят от поне 7-8г. и самите управници там, някои касиери също, но ВЪПРЕКИ това не го казват на клиентите си, които впоследствие пишат по форуми и се чудят що не работят картите им. И логичното е, че човек каквото и да прави, не може да се оправи с нея банка, и единственото решение е СМЯНА на банката.


Ето все пак още грешки за изчистване:

Изображение Изображение

https://userlogin.networx-bg.com/speedtest > expired.
Не става ясно от никоя страница какво е „AirNetWorx Pro“. Ако за старите може би е ясно донякъде, за новите е пълна мъгла - какви са предимствата и недостатъците, за какво може да се ползва, какво замества, защо е по-добре ИМЕННО да се доплаща, ако сме вече на Home/Gigabit и т.н. Иде рече за тази страница има с още информация да се допълва. За момента разбирам за това какво е Pro от тук, какво е без Pro (премахнат план) от тук и AirNetworx от форумната тема от тук (която беше v1.0, после обновена до v2.0, но новостите и промените от 2008г. са каша, какво бешe Pro v1.0, какво Pro v2.0 и дали реално сега потребителите получават Pro v2.0 или 1.0?).

:hi:

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 19.01.2015г. в 08:41ч.
от Draganov
Здравейте,
Налице са нови два обекта на следните адреси:
- Денонощен Магазин Лайтс, бул. Цар Освободител 22 - https://www.google.bg/maps/place/%D0%B1 ... 973c451ec5
- Денонощен магазин 25 часа, ул. Неофит Рилски - https://www.google.bg/maps/@43.855574,2 ... qXk9IQ!2e0

Моля, който има възможност да пробва този начин и да сподели мнение. За нас е важна обратната връзка.

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 19.01.2015г. в 12:56ч.
от deian
В потребителския панел е добре да се коригира, защото пише:
Отстъпка при плащане с интерлев: 3 лв.
Не пише нищо за другите видове плащания, че имат отстъпка. Това е при самата стъпка за плащане.

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 21.01.2015г. в 10:43ч.
от ste2009
пооправили сте нещо, но не съвсем:

стъпка 3:
Сума за плащане:
Отстъпка при безкасово плащане: 3 лв :clap:

стъпка 4:
Сума за плащане:
Отстъпка при плащане с интерлев: 3

при останалите начини за плащане ePay, PayPal, Кредитни карти не пише да има отстъпка, откъдето тъпият потребител, си прави извод, че отстъпка от три лева се дава при интерлев, но не при другите начини. Възможно ли е плащане с дебитни карти и виртуални карти - това също трябва ад се уточни. При онлайн банкиране на ДСК въобще не става ясно колко ще ми вземе.
За по-смелите в пета стъпка пише "Избран метод:
Плащане чрез Epay
Данните за epay генерирани успешно!

но колко ще бъде взето не става ясно и аз лично не финализирам!

При плащане с ePay, PayPal, Кредитни карти натрупват ли се netpoints?

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 21.01.2015г. в 19:25ч.
от beysi
При плащане с ePay Отстъпката е 3 лв

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 22.01.2015г. в 03:18ч.
от .
Коя част по-точно, май само панела и то „донякъде“, както викаш :D. По корпоративния сайт оня Александър-дизайнера pending.

DSKDirect пък ептен. То за ОББ не става ясно директното дебитиране колко ще вземе, какво остава за DSK. Нали описах по-горе в картинката.

А относно IBAN-а:

24.3 Плащане по банков път е възможно само в случай на предварител-
но искане подадено към ОПЕРАТОРА, в което се фиксира датата на пла-
щане и начинът на описване на основанието за плащане
. При плащане
на цените по банков път, плащането се счита за извършено от датата на
постъпване на сумите по сметката на ОПЕРАТОРА: банка „ПРОКРЕДИТ-
БАНК(БЪЛГАРИЯ)“, клон РУСЕ, IBAN:BG80PRCB92301004480126 в лева.
Постъпилите суми погасяват най-старото задължение на ПОТРЕБИТЕЛЯ;

Т.е. май не може току-така „аре пращам превод на тоя IBAN с основание моя username“, или може и да може? Не става ясно. За останалите дребни неща (корекции/грешки по сайта, студентите, такси за дебитиране) чакаме на този етап.

:news:

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 25.03.2015г. в 20:41ч.
от .

СПИСЪК С ОБЕКТИ (отбелязани с „$“ символ на картата)

:fishing:

Все така актуални, btw:

ПРЕГЛЕД:
. написа:

А защо го не го пише това в панела по официалному, след като е било решено, вече не знам. Но наистина, това един вид е насърчавало безсмисленото купуване на ИнтерЛЕВ-ове и с постоянните „остатъци“. Отделно това предизвиква навици у хората и вече трудно могат да минат на друг начин, понеже те си знаят с тези карти вече и изтриване, някак е наркотично. И аз познавам хора f2f, казвал съм им за терминали, имат ДСК е-банкиране, през които плащат ВСИЧКИ останали сметки (ДСК има най-много клонове у Русе btw и най-разпознаваема банка, но въпреки това няма директно дебитиране с тях; от април 2013, не знам Димитров дали го е направил тогава този договор или не), но и тук, понеже си купуват и знаят само за ИнтерЛЕВовете. По подобие на хората, които НЕ мож' ги отказа от ползването на Internet Explorer.

За протокола все пак драскам, понеже и в някой друг форум пиша, че при картите и изкарването му, НИКЪДЕ от години НЕ се препоръчва използването на банка „ОББ“, тъй като техните карти НЕ стават за международни разплащания онлайн. Това го знаят от поне 7-8г. и самите управници там, някои касиери също, но ВЪПРЕКИ това не го казват на клиентите си, които впоследствие пишат по форуми и се чудят що не работят картите им. И логичното е, че човек каквото и да прави, не може да се оправи с нея банка, и единственото решение е СМЯНА на банката.


Ето все пак още грешки за изчистване:

Изображение Изображение

https://userlogin.networx-bg.com/speedtest > expired.
Не става ясно от никоя страница какво е „AirNetWorx Pro“. Ако за старите може би е ясно донякъде, за новите е пълна мъгла - какви са предимствата и недостатъците, за какво може да се ползва, какво замества, защо е по-добре ИМЕННО да се доплаща, ако сме вече на Home/Gigabit и т.н. Иде рече за тази страница има с още информация да се допълва. За момента разбирам за това какво е Pro от тук, какво е без Pro (премахнат план) от тук и AirNetworx от форумната тема от тук (която беше v1.0, после обновена до v2.0, но новостите и промените от 2008г. са каша, какво бешe Pro v1.0, какво Pro v2.0 и дали реално сега потребителите получават Pro v2.0 или 1.0?).

:hi:

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 9.02.2016г. в 11:43ч.
от ricd2
Голямо "улеснение" за потребителите от тези квартали...

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 14.02.2016г. в 03:11ч.
от choko70
Егати улеснението! Ще обикалям аз из целия град, ще се редя по касите, та да си пусна от същото! Какво му имаше на Интерлев? Ако наистина го премахнете, минавам на друг доставчик.

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 14.02.2016г. в 07:17ч.
от .
И 2-мата скивайте този пост.

:hi:

Това, че дадени хора са още в 2005 или 2010г., не е проблем операторът и т.н. Там, където има NW-каси, има и CTs. А там, където има банки, има и карти. Там, където има карти, логично е да се ползват по предназначение :B. Щом се има карта, немислимо е да се не има и ePay с цел НЕобикаляния на офиси и за другите битови сметки, такси, дан. и пр.

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 14.02.2016г. в 11:31ч.
от talera
choko70 написа:Егати улеснението! Ще обикалям аз из целия град, ще се редя по касите, та да си пусна от същото! Какво му имаше на Интерлев? Ако наистина го премахнете, минавам на друг доставчик.
Мини,те другите доставчици всичките имат интерлев.

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 15.02.2016г. в 00:11ч.
от .
Е, там е по-добре, ко? 1-2 офиса за целия град.

А гроздето остава кесило :crazy:.

Re: ПУСНИ ОТ СЪЩОТО!

Покажи връзката към това мнениеПубликувано на: 28.12.2016г. в 12:51ч.
от Pet
Днес, 28.12.2016 г. си пуснах от "същото".
За разлика от други години нямаше традиционните стенни календари за ЧНГ, а напротив - поискаха :devil2: :devil2: ми още пари за още платени телеканали. :devil2: