дръпнах firm-a factory to -dd-wrt/на другия, който беше с име уебфлаш, не искаше да го подкачи/от официалния сайт на DD-wrt отворих панела и го ъпгрейднах. Всичко ок до този момент. След това ми изкара съобщение, че трябва да си вкарам име и пас за панела на 192.168.1.1. Направих го и цъкнах ок или там каквото беше за потвърждени зареди и ми изкара бял прозорец на chrome ! И сега няма влизане. През таблета пробвах, обаче се прецаках първо да ударя рестарт отзад на бутончето...И в момента съм на отваряне на панела. Пробвах с дискчето за рутера, ама разбираемо е, че няма как да стане с него ! Някакви съвети освен да пробвам с IE и чист кеш и бисквитки ! През таблета в момента не ме пуска изобщо да вляза във врзъката, а с настолнич не ми отваря панела !
Значи свети лапичката за вкл/изключено, дват от портовете за лан кабела, дето са пъхнати в тях кабели, ван порта + лампичката за разпръскване на безжичния и катинара най-вдясно.
Какво раздава ! Значи autoconfig ip v4 раздава и субнет маска !
Отдолу нищо !
ето един пуснат ipconfgi ! Дефакто през рутера трябва да се влезе чрез def. getway-a адреса, който би трябвало дами го дава, а на него нищо не ми изписва !
C:\Users\***a>ipconfig
Windows IP Configuration
Ethernet adapter Local Area Connection:
Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::d872:3df7:d1d8:4907%10
Autoconfiguration IPv4 Address. . : 169.254.73.7
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.0.0
Default Gateway . . . . . . . . . :
Tunnel adapter isatap.{850ED48A-021F-4019-A9A6-E2EDF0FA2848}:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Пробвах и това:
http://linksyswrt54.blogspot.com/2008/1 ... rning.htmlOпитах да вляза с putty, ама изобщо ми казва, че адреса на rutera е unreachable !