Смарт климатик inventor life pro wifi

Всички теми, свързани пряко с интернет услугите, които предлага фирмата. Допълнителна информация на корпоративната и клиентската страница.

Смарт климатик inventor life pro wifi

Покажи връзката към това мнениеот bobo2beat » 14.08.2018г. в 09:44ч.

Драги колеги,
Тъкмо се регистрирах и се надявам че съм нацелил раздела (ако не местете модове!)
Та въпросът ми е някой има ли опит с такъв смарт климатик (inventor life pro wifi), и по конкретно с настройките на връзката с интернет и смарт функции. Аз се опитах да следвам инструкциите в сайта на производителя (https://www.inventorairconditioner.com/ ... tion-guide) но без успех. В последствие говорих с 1 от техниците който монтира климатика и той ме посъветва да се обърна към нетуоркс защото явно не е проблем с който се сблъсква за първи път. Ако някой има накъкви съвети или идеи.. моля ви помагайте. Ако трябва още инфо питайте аз ще си кажа :P :innocent:
Благодаря!

bobo2beat
 
Съобщения: 1
Регистриран: 14.08.2018г. в 09:32ч.
Пол: Мъжки
ТВ: Sony Bravia

Re: Смарт климатик inventor life pro wifi

Покажи връзката към това мнениеот salko » 15.08.2018г. в 06:44ч.

От написаното след смарт климатик в скобите намерих това:https://www.inventorairconditioner.com/air-conditioning/wall-mounted-air-conditioners/life-pro-wi-fi#wifi-ready . Като кликнеш на иконката "WIFI" от сайта, в превод е това :"WiFi-готов
Настройте климатика лесно от където и да сте Smartphone или таблет. Безплатно изтегляне на приложението EWPE чрез Google Play и App Store и постигане на оптимални температурни условия с много икономия на енергия." Дано ти помогне ! :)
Аватар
salko
 
Съобщения: 43
Години: 64
Регистриран: 5.12.2014г. в 09:20ч.
Пол: Мъжки
ТВ: lg 26lu5000, samsung ue40ju6400wxxh


Назад към Интернет

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 2 госта