root написа:onyx написа:Разбирай го както искаш. Само ще ти кажа, че на моята възраст аз знам неща, които ти никога няма да разбереш. Или вероятно те е яд, че на моята възраст ти не си имал нещата, които сега аз имам и един вид избиваш комплекси?
Направо се пукам от яд знаеш ли. Това че 99% от тийновете пушат, слушат чалга, правят "обмен на флуиди", последващи тестове за бременност в ученическите тоалетни и т.н. Наркотиците и напиванията до безпаметност ги пропуснах...
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.
¦•••SHERIFA•••¦ написа:Лелей! То и аз съм ги изпуснал тея неща... Въй...
Е това ще да е вица на сезонаMiro20 написа:старая се да не спамя, за разлика от други заядливци, както и да мечтая , ама..
onyx написа:root написа:onyx написа:Разбирай го както искаш. Само ще ти кажа, че на моята възраст аз знам неща, които ти никога няма да разбереш. Или вероятно те е яд, че на моята възраст ти не си имал нещата, които сега аз имам и един вид избиваш комплекси?
Направо се пукам от яд знаеш ли. Това че 99% от тийновете пушат, слушат чалга, правят "обмен на флуиди", последващи тестове за бременност в ученическите тоалетни и т.н. Наркотиците и напиванията до безпаметност ги пропуснах...
Ей това ти е грешката, слагаш всички под общ знаменател.
Мислиш ли си, че не се дразня като видя мой връстник да слуша чалга и да използва наркотици?
Ама какво ти се обяснявам на теб.. То ти си шериф номер 2.. всезнайко..
bobby_GBG написа:Е това ще да е вица на сезонаMiro20 написа:старая се да не спамя, за разлика от други заядливци, както и да мечтая , ама..
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.
root написа:onyx написа:Разбирай го както искаш. Само ще ти кажа, че на моята възраст аз знам неща, които ти никога няма да разбереш. Или вероятно те е яд, че на моята възраст ти не си имал нещата, които сега аз имам и един вид избиваш комплекси?
root написа:Та - да се върнем на мечтите.
Мечтая си да видя добре възпитано младо поколение...
pnp5q написа:root написа:Та - да се върнем на мечтите.
[OT]root, с тоя твоя личен пример...[/OT]
root написа:Та - да се върнем на мечтите.
root написа:Ай колко си заядлива... да не би да имаш в момента ПМС?
streetballer написа:Искам едно БМВ М3 и една мацорана с цица иии бира иии Тиесто в София
PinkLove написа:Мечтая за концерт на Machine Head на който мога да отида :Р
the_chicken написа:PinkLove написа:Мечтая за концерт на Machine Head на който мога да отида :Р
ем..ако ти кажа че имаше вероятност да са подгряващи на Металика?![]()
![]()
![]()
иначе май в момента най си мечтая за руски фест в каварна...по възможност Арда и Ария и който друг дойде :Р и като цяло ми се ще да има повечко яки концерти през август че ме чака една тлъста суам за харчене след изпитите :Р
Потребители разглеждащи този подфорум: Google [Bot] и 2 госта