ste2009 написа:С колко ще ми се намали таксата, ако не плащам за турски канали и НВО?
TK3C-Pyce написа:До няколко дни ще ви представим новия метод за плащане "Пусни от същото!". Ще бъде достъпен в избрани денонощни магазини за хранителни стоки и алкохол.
Представлява следното: Отивате, казвате си ЕГН или телефон, плащате си таксата и готово! . Очаквайте включване.
ste2009 написа:Защо липсва отстъпка от - 3лв при плащане с банкова карта или нареждане по електронните канали на банките? Ток, газ, вода и мобилни телефони си ги плащам с онлайн банкиране - интернет и ТВ що не може?! Това е най-естественият начин за плащане на електронна услуга. Хората се насърчават да използват ИнтерЛЕВ, но тази процедура е тромава - купува се ваучер от някъде, въвежда се 20 символен код (!!!) и се зарежда сметка, от която се плаща.
На фона на това терминалите са направо технология от друг век, която се подминава с усмивка.
Как се доплаща за услуга? Сценарият е следният - предплатил съм няколко месеца напред, но искам да увелича скоростта или да имам временно безжичен интернет към кабелния - какво правим?
С колко ще ми се намали таксата, ако не плащам за турски канали и НВО?
TK3C-Pyce написа:По крайния резултат се разбира най-добре. Иначе има още поне 2 начина, но трябва да се замислиш
24.3 Плащане по банков път е възможно само в случай на предварител-
но искане подадено към ОПЕРАТОРА, в което се фиксира датата на пла-
щане и начинът на описване на основанието за плащане. При плащане
на цените по банков път, плащането се счита за извършено от датата на
постъпване на сумите по сметката на ОПЕРАТОРА: банка „ПРОКРЕДИТ-
БАНК(БЪЛГАРИЯ)“, клон РУСЕ, IBAN:BG80PRCB92301004480126 в лева.
Постъпилите суми погасяват най-старото задължение на ПОТРЕБИТЕЛЯ;
Мини,те другите доставчици всичките имат интерлев.choko70 написа:Егати улеснението! Ще обикалям аз из целия град, ще се редя по касите, та да си пусна от същото! Какво му имаше на Интерлев? Ако наистина го премахнете, минавам на друг доставчик.
Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 2 госта