Gta San Andreas Multyplayer

Заявки за игри. Преди да попитате проверете дали в GameSpy и ActionTrip е излязла дадената игра, а след това и в Google за евентуален download. Локално вижте тук, а за от Internet - тук и тук.

Gta San Andreas Multyplayer

Покажи връзката към това мнениеот jekobobev » 3.03.2013г. в 22:01ч.

Изображение

За да влезете в сървъра ви трябва GTA San Andreas оригиналната играта и SA-MP 0.3x клиента.
Изображение
1) Инсталирате играта (не трябва да имате мод):
Изображение
Изображение

2) Клиента за играта може да свалите от тук:
Изображение

3) Добавяте сървъра в клиента IP: Изображение 212.50.81.127:5555

4) Като го добавите IP-то дясно копче и Изображение Connect
Изображение
ИзображениеИзображение

При регистрация името ви трябва да бъде между 3 и 20 букви и използвайте само a-z, A-Z, 0-9, БЕЗ символите: !@#$%^&*

Видео с инсталация на клиента: @youtube.com

http://gta.telnet.bg/ - Сайт към сървъра (статистика, правила, информация, форум и т.н.)

[- GTA.TELNET.BG -] [G-A-N-G-W-A-R-S] [0.3e]
Изображение
**Информация за сървъра**

ГеймМода се играе главно в Los Santos. За да влезнете в играта трябва да се регистрирате.
Регистрирането става със следните команди по следния начин:
Когато ви пусне в сървъра ви отваря прозорец, където си въвеждате паролата и когато сте я въвели натискате "Регистрация"
Всеки път като влизате в сървъра трябва да се логвате с вашата регистрирана парола, въвеждате паролата на полето за писане и натискате "Влез". Всеки нов регистриран член е цивилен с 2 оръжия в ръцете си.
За да видите правилата напишете /rules
Изображение
Модът съдържа 10 банди/мафии/организации - Grove Street Families, Los Santos Vagos, Rolling Height Ballas, Varios Los Aztecas, The Biker Boys, Japanese Yakuza, Black Mafia, Jizzy's Club и Los Santos Police Department. Всяка банда съдържа по 10 или повече превозни средства, които може да се карат само от членовете, 3 SPAWN места, по 3-4-5-6 скина на шест ранка, имена на ранкове и цвят на бандата/мафията/организацията. Лидерът може да кани хора с /invite, да гони с /uninvite, да вдига/сваля ранк с /setrank и да заглушава във FACTION чата с /fmute без време или /ftmute с време, от /fmuted може да види кои са заглушените. Направен е лидерски чат /lc, в който само лидерите може да си пишат за да обсъждат съюз, битки между техните банди/мафии и т.н. Чрез /toglc лидерите могат да забранят/махнат забраната си да виждат лидерския чат. Всеки член на бандата/мафията може да пише във FACTION чата с /f, да види онлайн членовете на неговата банда/мафия с /members и да напусне неговата банда/мафия с /leavefaction. Ако лидер иска да изгони играч от неговата банда/мафия, но той не е в сървъра може да използва командата /nuninvite [никнейма на играча]. Никнейма на играча трябва да е точно написан! Чрез /setrankname лидера по всяко време може да промени името на даден ранг за неговата банда/мафия/организация. От /fcmds всеки член на банда/мафия може да провери дали неговата банда/мафия има команди само за тях. По всяко време може да спрете за вас FACTION чата с командата /togfaction. Лидер на банда/мафия може да станете срещу заплащане (за повече инфо скайп: sa6eto_tmnt или genadi_di). Лидерът може да купува нови неща за неговата банда/мафия чрез платени услуги!
Изображение

Една от целта на мода е да трупате убийства.Убийства най-лесно се трупат като движите по улиците и се биете с други банди или просто с цивилни играчи.Колкото повече убийства имате толкова по-голям респект ще имат играчите към вас.Също така много важен фактор са и парите в играта.Когато искате да се въоръжите, Вие трябва да имате пари, за да го направите.Пари се печелят също като се бият играчи.Има и още един начин за печелене на убийства и на пари и той е чрез участие на EVENT предоставен от администратор с нужните права.

В XX:59 се тегли тото. Числата са от 1 до 100. При стартирването на сървъра джакпота е $50000. При всяко теглене на тото, ако няма победител джакпота се вдига с + $50000. Ако има повече от един победител джакпота се разделя на съответния брой победител и се раздава наравно. С /lotto [1-100] вие можете да залагате на тото, но залагането ще ви струва $5. Чрез /checklotto можете да видите колко е стойността на джакпота.
Изображение
Сървърът има най-различни анимации, които може да ги видите от /animlist. Има 3 анимации, които може да ги прилагате върху играчи да се здрависвате чрез /gangshake [playerid] [1-8], да се ръкостискате чрез /shake [playerid] и да се прегръщате чрез /hug [playerid]. Играчът трябва да приеме чрез /accept или да откаже чрез /reject. Анимацията за прегръщането е малко бъгава затова повтаряйте командата! Някои анимации също може да са бъгави!
Изображение
В сървъра се пускат евенти със или без награди. Евенти се стартирват само от администратори, които имат ранг "EVENT ADMIN". Евентите могат да бъдат различни. Чрез /joinevent вие влизате в евент, а чрез /leftevent вие излизате от евент. Евентите с награди са по-рядък случай. Наградите в евентите могат да бъдат убийства/пари. Евентите за без награда са за забавление!
Изображение
В сървъра е направен CB Channel. Това означава да си правите чат т.е. чрез /cb си избирате чат от 1 до 9999. Примерно влизате в /cb 100 и всички, които са си настроили чата на /cb 100 ще виждат какво пишете в чата, както и вие ще виждате какво те пишат и така може да си чатите в отделен чат. Чрез /cbp виждате онлайн играчите, които са в чата, в който се намирате, а чрез /cboff излизате от CB Channel. Логично е, когато сте в CB Channel не можете да чатите в главния чат. Така с приятели може да си уговаряте в кой CB Channel да чатите и да влизате в него по всяко време чрез /cb. Администраторите +3 админ левел могат да следят всеки чат.
Изображение
Сървърът разполага с Anti Cheat система, която защитава сървъра от хакери/спамери и т.н. За да докладвате някой хакер моля използвайте /report.
Изображение
Най-известната платена услуга в сървъра е VIP Level. За да станеш VIP трябва да заплатиш. VIP Level-ите са от 1 до 5. За повече информация използвайте командата /viphelp. Ако искате повече информация за другите платени услуги пишете на скайп genadi_di или sa6eto_tmnt
Изображение
За да погледнете вашата статистика използвайте /stats
На екрана ви изписва кой левел админ сте, кой левел ВИП сте, парите Ви, вашите убийства и умирания. На втория ред Ви изписва от коя банда сте, кой ранг заемате в тази банда и за колко време сте заглушени от чата на бандата. На третия ред Ви изписва времето за което сте заглушени от чата, времето с което сте наказани да стоите в затвора, вашите предупреждения за акаунта и предупрежденията Ви за администраторските Ви права.
Времето в сървъра почти отговаря с това в реалността. Понякога времето може да се сменя от админи на дъжд/вятър/буря и т.н.Можете да си пускате истинско радио по всяко време. Чрез /radio се пуска и чрез /radioff се изключва.


Има още неща, които не сме споменали, но това ще го оставим на вас да разберете :)


Изображение

jekobobev
 
Съобщения: 1
Регистриран: 3.03.2013г. в 21:58ч.
Пол: Мъжки

Назад към RQ: Игри

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: Google [Bot] и 1 гост