[AndroidApp]Super AppLock:Your Silent Guardian to Secure Pho

Заявки за всякакъв софтуер. Преди да попитате проверете дали в Kaldata, SoftVisia, IT Light и Download е излезнала най-нова версия на програмата, която търсите, за да я дръпнете.

[AndroidApp]Super AppLock:Your Silent Guardian to Secure Pho

Покажи връзката към това мнениеот ethanleung » 24.11.2015г. в 11:33ч.

Super AppLock: Вашият Silent Guardian да Secure Телефон за конфиденциалност
  Били ли си някога притеснен за вашия телефон поверителност надникна от вашите семейства, вашите приятели или дори непознати? Има ли нещо, което можете да направите, за да споделите с никой друг Снууп около телефона си, без да си "PERMISSION"? Е, късмет! Днес аз ще ви запозная всички едно страхотно ап нарича Super AppLock, които могат прецизно защита на вашия телефон за поверителност. Аз трябва да кажа искрено, че това не е реклама, защото аз просто са изтеглили това приложение от Google Play на другия ден и открих, че е супер практично и полезно. Следователно, аз искам да споделя тази страхотна фантастична ап с всички вас. Аз отивам да кажа нещо за това как се чувствам за това приложение. Ето ни.
[Developer]: IriverPrivacyApps
[Вземи от Google]:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.privacy.lock
[Препоръчайте]: ★★★★★ (5 звезди)
[Функции]: Free & No-рекламен характер, малка площ, светлина, красиви теми, стабилен, Google материал дизайн
 Различни Themes да изберете
 Super AppLock в момента има 30 различни теми за потребителите. Всяка чужда тема разполага с уникалната си тема. Предполагаем ако сте голям фен на спорта, бих искал да ви препоръча Football & Basketball тема:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.freejoyapps.applock.Football
ако са обсебени от романтика, аз искрено Ви препоръчваме Aurora & Snowsky тема:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.freejoyapps.applock.Aurora
и освен Super AppLock осигурява Коледа тема за предстоящата Коледа
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.privacylock.xmas
Без съмнение, вие ще намерите някой, който да отговарят на вашите изисквания.

Изображение
Изображение

  Удобен & Easy Работете Interface
Когато за първи път се опитва това приложение, трябва да зададете своя собствена парола. Super AppLock предлага два различни типа пароли: PIN & Pattern съответно. Можете да промените някоя от тях в колона "Setting". Лесен за работа!

  Един от чешмата да се осигури файлове и приложения
  Когато довършителни настройка парола, можете да заключите всички приложения, които искате в Super AppLock. Системни приложения като галерия, медии, контакт, разговор, SMS, Settings, камера, за сведение, файлове и др. и инсталирани приложения като Twitter, Instagram, snapchat, vsco камера, Gmail и игри ще бъдат изброени, затова можете да поставите всеки в този шкаф. Следователно, не е необходимо да се притеснявате за SNOOPER наднича личните си данни без ваше разрешение.
  Advanced фото & видео трезора и файл трезор
  В днешно време, хората винаги вземат selfies, картина и сваляте телевизионен сериал, следователно тяхната фото и видео галерия е претъпкан с тези служители. Така че, можете да сложите тези в снимки и видео трезора и те няма да се появи в галерията, в случай че не му бъде нарушен от вашите семейства, приятели дори непознати. Със защитата на Super AppLock, никой друг, но можете да получите достъп до вашата галерия. И в допълнение към снимки и видео файлове са претъпкани в нашия мобилен телефон. Няма никакво съмнение, че ние имаме някои документи и бележка, че не искам другите да виждат, че следователно файл трезора е от голяма полза за добре защитим нашите файлове. А освен това, ако се преместя тези документи и бележки в файл трезора, че ще бъде лесно за да намерите тези файлове

 Advance защита
Чудиш ли се, че ако някой има деинсталирате тази "Декларация Lock"? Това е моята загриженост също. Това приложение може напълно да се справят с този проблем. Когато активирате Advance Защита по Setting, вие няма да можете да инсталирате приложение на телефона си от системата, единственият начин е да въведете "Privacy Lock" и да се спре Advance Защита или натиснете "Uninstall" в Декларация Lock списък. Звучи готино?

С инсталирането на Super AppLock, няма нужда да се притеснявате, че вашите семейства, вашите приятели или дори непознати, разглеждащи вашите фото галерия, съобщенията или Snoop около личния си персонал. Super AppLock, си мълчи настойник, може да запази любопитни очи далеч от телефона си, като по този начин той може да осигури на вашите файлове и приложения, жив и здрав. Ако ви е практично и полезно, след като моята препоръка, не се колебайте да го изтеглите от Google Play. Super AppLock, ти си струва!

ethanleung
 
Съобщения: 5
Регистриран: 24.11.2015г. в 11:29ч.
Пол: Мъжки

Назад към RQ: Софтуер

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 2 госта

cron