ivo.ivo написа:Технополис са най-големите смотаняци. Не купувайте нищо от тях ......и така на тат......по маич.....на линия. Искам колеги да ви спася от гибел. Технополис в МОЛ Сердика- по голяма измет няма на света. От 10 дни звъня като луд по телефоните им и само ме прехвърлят от един на друг номер. Заради един телефон (samsung s5360) който си купих от там станах пишман и от март месец ходя по мъките. Непрекъснато дава дефекти а те се опитват да ме убедят че всичко му е наред. НЕ КУПУВАЙТЕ!!!!
Имаш права като потребител, запознай се с тях
ако не си наясно иди в Комисията за защита на потребителите да ти обяснят
дефектна стока се ремонтира до 3 пъти в рамките на гаранционния срок, като всеки ремонт трае макс 14 дни
след това са длъжни да ти върнат парите
един съвет от мен: недей звъня по телефоните, няма смисъл, иди в магазина където си го купил, искай да говориш с управителя
гледай да е по време когато има доста народ в магазина, говори на висок глас, вдигни скандал пред всички, обвини ги че лъжат хората, че са безочливи, изглеждай много ядосан, добре е да имаш подкрепления поне двама приятели с голяма уста да стане по голям скандала, кажи че няма да си тръгнеш преди да решат проблема
този метод води до успех в 90% от случаите