Защо Доган печели!

Всичко с политическа насоченост.

Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот kinder » 17.05.2008г. в 20:18ч.

Доган печели, защото неговото мислене няма нищо общо с това на апатичния българин, който си мисли, че постъпва мъдро като тегли една майна на политиката.
Доган прави абсолютно всичко, за да победи! За да спечели изборите му трябват пари за кампанията? ОК, Доган ще намери пари. Ако трябва ще създаде още обръчи от фирми, но ще намери необходимите средства. Трябва да се купят гласове? ОК, може да не е честно, но щом е част от играта, ДПС ще купи гласове. Още избиратели? Да, ей сега ще дойдат от Турция. Трябват хора? Добре, ДПС ще инвестира в хора - ще ги прати да се учат в Истанбул, в Мюнхен - няма значение къде. Трябва партията му да не е етнически чиста, защото така може да пробие и в смесени общини? Добре - вкарва българи в групата... В това време българите се делят - на комунисти и фашисти, на бедни и богати, на хора с шапка и хора без шапка.
Доган е наясно с изборния шахмат. Докато играе тази игра, всички ще го гледат захласнато, ще обясняват, че е велик политик и ще му завиждат. Сянката на полумесеца ще расте, дори и ако в страната се появят сто националистически партии.
Но ако Доган стане турски националист, бедна му фантазията на ДПС. Преди време съратниците му Юнал и Кемал често пробваха да спечелят територия за ДПС без избори - прокарваха идеи за обявяването на България за мултиетническа държава чрез промяна на конституция. Лютфи говореше тогава: "А нима няма малцинства? Аз и 1 милион турци, какви сме?"
ДПС расте и най-ясното обяснение за това е свързано с избирателната активност в страната и разслоението на политическите партии. Преди години имаше едно СДС и едно БСП и хората избираха между тях
история
http://www.de-zorata.de/forum/index.php ... 748.0.html
Изход от сложната ситуация..от тук>>>
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie ... 1251640508
Изображение
Аватар
kinder
 
Съобщения: 3980
Регистриран: 16.07.2007г. в 21:13ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 17.05.2008г. в 20:35ч.

така е... едва ли има някой който да не признава сокола за опитен политик.

за съжаление си права и в другото - за разединението на българите.
няма да спра да повтарям едни простички неща които се забравят - за мен не е приемливо да има партийки, които да ескалират и разединяват българите , визирам конкретно партия атака (като най-показателен ярък пример в сравнение с другите ) и най вече поведението И на националните ни празници, политическото И мижитуркане, УМИШЛЕНОТО и по сценарий ПРАВЕНЕ НА СКАНДАЛИ , семейния и принцип и т.н.

всеки път доказвам и акцентирам че това не е далновидна политика, и не е редно да се разделят по този начин хората, особенно на националните ни дати.
когато аз поздравявах всички българи в този форум, бобеца опонира че някои заслужават, други - че не заслужават да бъдат поздравявани (!?!?!?). нали така беше бобец ?

не искам да се забравя другия аспект - грозното поругаване на същите тези национални празници с ПОЛИТИЧЕСКИ (!!!) митинг на същата тази партия.

и се замислих - еми.. аз бих искал да излеза на площада със знамето заедно със хора,българи, от БСП,СДС,НДСВ,ГЕРБ и т.н.. А НЕ да ходя на ПОЛИТИЧЕСКИ митинг на някаква популистка лъкатушешта кариеристка единствена партийка и да слушам лумпени по мегафоните.

на 3-ти март така и се получи - умишлено следих какви теми ще има за празника - бобеца бе пуснал тема НЕ СЪС ПОЗДРАВЛЕНИЯ , а обява за АВТОБУСИ за ходене на митинг и нито дума за поздрав !!!
СРАМ !.
докато има такова елементарно мислене.. нема се оправим.

пп
това е моя отговор на темата - "защо доган печели"
и ще добавя - ще продължи да печели.за съжаление.
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот An0nYm0uS » 17.05.2008г. в 21:39ч.

Географията на брадвата
Петьо Цеков

Вероятно замаян от местните успехи на ДПС, Ахмед Доган призова колегите си от другите партии да се съсредоточат върху изборната игра и да не се закачат с него на етническа тема. Доган обясни, че ако му се прииска, може освен на избори, да играе и на етническата струна.
Сокола огласи това прозрение по начина, който му е достъпен: "Ако играеш шах, седни да играеш шах, не показвай брадва. Защото всеки може да бъде брадвата". Бойко Борисов преведе думите му като: "Ако не щеш мира, на ти секира". Коалиционните партньори на ДПС мъдро си замълчаха...
Истината е, че Доган има всички основания да се чувства силен. Да говори така, все едно в неговите ръце са хлябът, ножът и урната на тази държава.
Той крепне на фона на пълния разгром на познатия ни политически свят. Докато останалите звезди се раждат и умират, полумесецът на Доган извършва само едно движение - пълнее.
Преди десетина години ареалът на ДПС се припокриваше с територията, която се населява от българите от турски произход - Кърджали и малко от Лудогорието. ДПС-ар нямаше как да пробие в общинските съвети на големите градове, а за кмет те дори и не мечтаеха. Не само българите, самата партия схвщаше себе си като затворена система.
Сега положението е друго.
Оставете Кърджали, там работата е ясна.

Бургас вече е смесена област

Винаги ДПС е печелело община Руен, но при всеки избор, Движението си вдигаше резултатите с поне 20 на сто. Община Сунгурларе вече е изцяло в ръцете на ДПС. Преди 4 години партията имаше 5 общинари в Поморие, сега има 10. С гласовете на ДПС бе избран кметът на една от най-богатата български община - Несебър (население от 22 хиляди души, бюджет - 52 милиона лева). ДПС вече има двама съветници в Бургас.
Варненската община Дългопол също стана част от короната на ДПС - там партията има кмет и най-голямата общинска група. В самата Варна ДПС нямаше преди 8 години съветник. Сега има 4. В Добрич ДПС имаше преди 8 г. 1 съветник, сега също има 4. В Балчик съветниците на ДПС нарастнаха 5 пъти за последните 8 години и сега партията е първа политическа сила в общината.
В Хасково, Разград и Търговище ДПС е първа политическа сила
В Русе и Велико Търново ДПС имаше по един мандат, сега са три. В Смолян, Ловеч и Стара Загора нямаше съветници от ДПС през 1999. Сега има по двама.
Това е положението в Източна България -

ДПС съединява северните си територии с южните

Движението крепне и на Запад. Във Видин вече има трима общински съветници от ДПС. В Пловдив Доган постигна по-добър успех от СДС и ДСБ. В синия Пловдив ДПС в момента е по-голяма партия от сините!
В Батак ДПС удвои резултатите си и вече е първа политическа сила. Във Велинград - също, макар Фидел Беев да загуби изборите. В Гърмен ДПС удвои резултатите си. В Смолян партията вече има двама съветници - както и в Пазарджик.
Защо ДПС се развива ли? Разбира се най-неверният отговор на този въпрос е свързан с изборния туризъм. Движението има почти постоянни резултати на изборите - средно по 360 000 гласа, а от Турция на колела пристигат едва по 7-8000 гласоподаватели. Тези гласове могат да обърнат събитията в Ардино, могат да помогнат в Цар Калоян, но едва ли имат значение за националния резултат на партията. ДПС все пак спечели изборите не в една и две общини а в 62, т.е. - всяка четвърта община в страната е доминирана от хора на Доган. А не от туристи.
ДПС расте и най-ясното обяснение за това е свързано с избирателната активност в страната и разслоението на политическите партии. Преди години имаше едно СДС и едно БСП и хората избираха между тях.

Сега хората имат избор

между десетина сериозни партии, а активността намаля два пъти. Гласовете се разпръскват и на този фон Доган цъфти.
На тези местни избори избирателната бариера порязваше независимите кандидати за общините и малките партии, а автоматично надуваше до безобразие гласуването за по-големите партии, включително и за ДПС.
Вижте какво стана в Сандански - първа политическа сила там е "Евророма", която взе на вота едва 6.39 на сто. Всички останали 67 претенденти за общината взеха по-малко и затова партията получи 33 процента от местата в ОбС! (Между другото - "Евророма" е първа сила и в Самоков. А я споменавам, защото ДПС има специално отношение към ромите - работи с тях усърдно).
Доган печели играта на избори, защото я играе със стръв. Защото знае, че важното нещо в играта на демокрацията са изборите - и се готви за тях от мига, в който завесата на вота се спусне. Доган печели, защото знае, че уличната мъдрост: "Ако от изборите зависи нещо, щяха да ги забранят", е пълна глупост. Не,

няма нищо по-важно от изборите -

те разпределят властта!
kinder написа:Доган печели, защото неговото мислене няма нищо общо с това на апатичния българин, който си мисли, че постъпва мъдро като тегли една майна на политиката.
Доган прави абсолютно всичко, за да победи! За да спечели изборите му трябват пари за кампанията? ОК, Доган ще намери пари. Ако трябва ще създаде още обръчи от фирми, но ще намери необходимите средства. Трябва да се купят гласове? ОК, може да не е честно, но щом е част от играта, ДПС ще купи гласове. Още избиратели? Да, ей сега ще дойдат от Турция. Трябват хора? Добре, ДПС ще инвестира в хора - ще ги прати да се учат в Истанбул, в Мюнхен - няма значение къде. Трябва партията му да не е етнически чиста, защото така може да пробие и в смесени общини? Добре - вкарва българи в групата... В това време българите се делят - на комунисти и фашисти, на бедни и богати, на хора с шапка и хора без шапка.
Доган е наясно с изборния шахмат. Докато играе тази игра, всички ще го гледат захласнато, ще обясняват, че е велик политик и ще му завиждат. Сянката на полумесеца ще расте, дори и ако в страната се появят сто националистически партии.
Но ако Доган стане турски националист, бедна му фантазията на ДПС. Преди време съратниците му Юнал и Кемал често пробваха да спечелят територия за ДПС без избори - прокарваха идеи за обявяването на България за мултиетническа държава чрез промяна на конституция. Лютфи говореше тогава: "А нима няма малцинства? Аз и 1 милион турци, какви сме?"
ДПС расте и най-ясното обяснение за това е свързано с избирателната активност в страната и разслоението на политическите партии. Преди години имаше едно СДС и едно БСП и хората избираха между тях

Мислех, че Сокола е изживял този период. Ако наистина смята, че има връзка между шаха и секирата, явно дори и той не е пораснал достатъчно.
06.11.2007
http://petyotsekov.blog.bg/viewpost.php?id=130186
Аватар
An0nYm0uS
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 827
Регистриран: 22.06.2007г. в 00:27ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот some_spirit » 17.05.2008г. в 22:14ч.

така е... едва ли има някой който да не признава сокола за опитен политик.не ме разсмивай, той е политик колкото аз съм трамвай, той Доган е протеже на едно Астрално конте, малко пиша като малоумник ама все тая, важното е да е вярно.
[img][/img]
Аватар
some_spirit
Banned
Banned
 
Съобщения: 375
Регистриран: 16.11.2004г. в 22:31ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 17.05.2008г. в 22:37ч.

some_spirit написа:
така е... едва ли има някой който да не признава сокола за опитен политик.не ме разсмивай, той е политик колкото аз съм трамвай, той Доган е протеже на едно Астрално конте, малко пиша като малоумник ама все тая, важното е да е вярно.

имаш право да се смееш и на гълъб :)
аргументирай се защо ти е толкова смешно , и кой не смята че е "опитен политик" както казах. ?
както и горните хора писаха, сокола дефакто управлява голяма част от страната ти, .
а ти се смей коклото искаш.
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот An0nYm0uS » 17.05.2008г. в 23:57ч.

Всъщност е много добър лидер и след това политик. Ако не се казваше Ахмед Доган, а примено Атанас Димитров и ако нямаше възродителен процес до сега щеше да е най-успешният президент/премиер. Всички политици и лидери имат какво да научат от този човек.
Аватар
An0nYm0uS
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 827
Регистриран: 22.06.2007г. в 00:27ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 18.05.2008г. в 03:57ч.

DynaMITKO написа:Всъщност е много добър лидер и след това политик. Ако не се казваше Ахмед Доган, а примено Атанас Димитров и ако нямаше възродителен процес до сега щеше да е най-успешният президент/премиер. Всички политици и лидери имат какво да научат от този човек.
И ако не работеше за интересите на чужда държава...
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 18.05.2008г. в 08:06ч.

няма нужда дори да се напъва..... докато има българи, които си работят против собствената държава, и разединяват българите, и той ще си е добре.
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот some_spirit » 18.05.2008г. в 12:04ч.

Miro20 написа:
some_spirit написа:
така е... едва ли има някой който да не признава сокола за опитен политик.не ме разсмивай, той е политик колкото аз съм трамвай, той Доган е протеже на едно Астрално конте, малко пиша като малоумник ама все тая, важното е да е вярно.

имаш право да се смееш и на гълъб :)
аргументирай се защо ти е толкова смешно , и кой не смята че е "опитен политик" както казах. ?
както и горните хора писаха, сокола дефакто управлява голяма част от страната ти, .
а ти се смей коклото искаш.


Гледай сега може и да живея тук в България обаче "някой управлявал страната ми", това слабо ме вълнува мен никой не ме управлява, това че другите зомбита някой ги управлявал това си е техен проблем пък и то не може и да им се помогне на зомбитата. Щом и ти го имаш за голям политик смятай мисленето на българина на къде е отишло - накъдето повее Астралното платно натам отива мисленето на хората.

Доган може и на гълабарник да заприлича пак ще се смея.

Може да гласувате за Доган на следващите избори нали е голям политик ще оправи страната ви.
[img][/img]
Аватар
some_spirit
Banned
Banned
 
Съобщения: 375
Регистриран: 16.11.2004г. в 22:31ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 18.05.2008г. в 12:12ч.

не се ли усещаш колко е наивно това което го казваш ?

"някой управлявал страната ми", това слабо ме вълнува мен никой не ме управлява, това че другите зомбита някой ги управлявал това си е техен проблем пък и то не може и да им се помогне на зомбитата.

малко пояснение, щото очевидно хабер си нямаш какво значи "управлява"
- това не означава някой да те хване за ръчичка или да ти казва - прави това , прави онова.
очевидно си под родителски или друг подобен контрол , че да разбираш това понятие по този ОГРАНИЧЕН начин.
и още нещо - който се мисли за много независим и другите за "зомбита" определено е доста по-лесно управляем.
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот kinder » 18.05.2008г. в 12:40ч.

Борисов: Плугчиева прикрива правителството и Станишев, Кутев: Кое му е наред на Борисов?


18.05.2008
Тройната коалиция трябва да си отиде, за де се отпуши напрежението в държавата. ДПС иска още власт, представете си нахалството. Не ги ли е срам тези от БСП, че управляват с мандата на ДПС?! Това заяви по БНР столичният кмет Бойко Борисов.
ДПС преяде с власт и финанси. Велик е Ахмед Доган, защото всички българи слушаме какво иска, допълни Борисов. Според него няма сфера - образование, здравеопазване, социална дейност, транспорт, инфраструктура, в която да се каже, че нещата са добре. По повод на подадените два сигнала от него до Брюксел за АМ "Тракия" и металургичния комбинат "Кремиковци" и обвиненията, че опозицията работи срещу България, Борисов каза нашите партньори са европарламента и нямаме право да ги лъжем. Работим срещу крадците в България. Източването на "Кремиковци" продължава. Това е тотален провал за министрите Петър Димитров и Асен Гагаузов. Защо брани Миглена Плугчиева такива хора, попита Борисов. Столичният кмет изрази възмущение и от незатварянето на безмитните магазини и контрабандния внос на горива.
Главният секретар на ИБ на БСП Антон Кутев заяви контрирайки, че не е вярно, че в държавата се случват само лоши неща, както твърди Борисов. Имаме под 6% безработица в тази държава.Аз казвам, че имаме всяка година повече от 6 милиарда преки чуждестранни инвестиции и т.н. В Катарино набелязахме изключително силна програма-увеличение на пенсиите с 10,35% веднага и за изравняване на пенсиите на 1 200 000 души, говорим за сребърен фонд, за повишаване на доходите на приемните семейства, повишаване почти двойно на детските надбавки и т.н. Ако той не е разбрал, че всичко това се случва може би не чете, не работи, не гледа. Как Борисов спря АМ "Тракия" с едно писмо, попита Кутев и допълни, че това е абсолютно самозабравяне къде се намира. В същото време в София трета година по ИСПА чакаме 80 милиона евро и трета година общината нищо не е свършила и сега пуснал към Министерство на регионалното развитие да сме го превърнали в национален обект водоснабдяването на София и канализацията, за да можел той да вземе парите. Ами аз тогава да питам какво да правим с градове като Сливен, Кюстендил. Какво ще стане само след три - четири месеца, когато се изчерпват възможностите на Суходол. На него държавата му пречела, на тези частници, които отвориха завод за преработка на боклуците защо не им пречи държавата, попита Кутев. На него му пречи трета година. При толкова несвършена работа кое му е наред в София градският транспорт ли върви добре, задръстванията ли са като хората, магистрали ли пътища ли направи, боклука ли оправи, кое е наред в този град, попита афектирано Кутев. /БГНЕС
БГНЕС
история
http://www.de-zorata.de/forum/index.php ... 748.0.html
Изход от сложната ситуация..от тук>>>
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie ... 1251640508
Изображение
Аватар
kinder
 
Съобщения: 3980
Регистриран: 16.07.2007г. в 21:13ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот some_spirit » 18.05.2008г. в 12:41ч.

Miro20 написа:
малко пояснение, щото очевидно хабер си нямаш какво значи "управлява"
- това не означава някой да те хване за ръчичка или да ти казва - прави това , прави онова.
очевидно си под родителски или друг подобен контрол , че да разбираш това понятие по този ОГРАНИЧЕН начин.


Замислял ли си се защо всички турци по строй отиват да гласуват за Доган, а пък голяма част от българите изобщо не гласуват. Ами това е така защото Астралните платна внушават на българите че не си струва да се гласува (още си спомням пропагандите по медиите на различни интелектуални глупаци - Не гласувайте хора за да накажем политиците, те са един дол дренки всички) и какво стана ДПС имат голям процент на изборите. Ами ще имат след като Астралците така искат, българите ги прогонват от изборната урна, а турците ги карат всички да гласуват.

ха показах ли ти че Доган е протеже на Астралниите платна а!
[img][/img]
Аватар
some_spirit
Banned
Banned
 
Съобщения: 375
Регистриран: 16.11.2004г. в 22:31ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот kinder » 18.05.2008г. в 12:49ч.

Добре хората с турски етнос гласуват като овцете за Доган ,ама защо българите масово започнаха да стават членове на ДПС.Аз имам мнение но искам да чуя и други.
история
http://www.de-zorata.de/forum/index.php ... 748.0.html
Изход от сложната ситуация..от тук>>>
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie ... 1251640508
Изображение
Аватар
kinder
 
Съобщения: 3980
Регистриран: 16.07.2007г. в 21:13ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот some_spirit » 18.05.2008г. в 12:54ч.

kinder написа:Добре хората с турски етнос гласуват като овцете за Доган ,ама защо българите масово започнаха да стават членове на ДПС.Аз имам мнение но искам да чуя и други.че то отговара на този въпрос е много прост - торбата с жълтиците и нали ви казах че Астралците все пак наливат голямо количество умнотии в главата на Доган за да има успех.

(имаше една римска поговорка май, разделяй и владей)
[img][/img]
Аватар
some_spirit
Banned
Banned
 
Съобщения: 375
Регистриран: 16.11.2004г. в 22:31ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот kinder » 18.05.2008г. в 13:08ч.

Ето какво е писано за бившия външен министър Чаушев.

Преписано от е-вестник "България без граници" Прочетете и помислете: Как можеше това лице доскоро да ни представлява пред света.Член на ДПС.
"
Българската общност и политическата емиграция в Германия бяха шокирани от назначаването през 1993 г. за ръководител на Дипломатическото бюро в Берлин на Догановия човек Петър Чаушев, прекръстил се, вероятно от срам, на Феим Чаушев. Нашият в-к "Стрелец" изнесе фрагменти от неговото досие: неуспял търговец на сирене, женен за източногерманка, чийто баща е работил за ЩАЗИ, без образование и качества, Чаушев е назначен на дипломатическия пост като кадър на Доган. Той е работил в различни структури на ДКМС и ЦК на БКП. От 80-те години е работил в отдел "Външна политика и международни връзки" на ЦК на БКП, в който отдел е отговарял за пребиваването, обучението и извеждане от страната на представители на комунистически партии и терористични групи от Турция и други ислямски страни. Работил е, и то по негово искане, с Първо главно управление на ДС и военното разузнаване. Тези две ведомства са имали доверие в него, но разкриването на някои хора, за които е отговарял по времето на тяхното пребиваване в България ни доближава до мисълта, че той е работил и за турското разузнаване.
Извършената ревизия на Сметната палата излиза със заключението, че Петър/Феим Чаушев е нанесъл щета на Р. България от 4, 2 мил. г. м. с продажбата на Генералното консулство на страната ни в Зап. Берлин. Ето това е корупцията, за която толкова много се говори и това е обръчът от фирми, които спонсорират ДПС и за който пък откровено говори Ахмед Доган.
Като награда за работата му като доносник и агент на български и чужди служби, като спонсор на ДПС, Петър/Феим Чаушев беше назначен за зам. министър на младежта и спорта, а доскоро и зам. министър на външните работи.
Подобни назначения са позор за България.


Аз лично вярвам в писаното защото имам приятелка която доскоро работеше в посолството ни в Берлин /сега по майчинство/и знам от нея какво чудо е там и кой в момента ни е домакин-това е г-н Тошков.Някой ще познае ли кой е?
история
http://www.de-zorata.de/forum/index.php ... 748.0.html
Изход от сложната ситуация..от тук>>>
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie ... 1251640508
Изображение
Аватар
kinder
 
Съобщения: 3980
Регистриран: 16.07.2007г. в 21:13ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот kinder » 18.05.2008г. в 13:23ч.

Бившият шеф на комисията по досиетата Методи Андриев обяви: Ю. Лютфи доносничил за пари, папките на Доган - запазени
от в-к МОНИТОР

Досиетата на зам.-шефа на НС Юнал Лютфи и лидера на ДПС Ахмед Доган са пазят в архивите на МВР.

Досиетата на лидера на ДПС Ахмед Доган и на зам.-председателя на парламента Юнал Лютфи са пълни и се пазят в архивите на бившата Държавна сигурност. Първият е доносничил под псевдонима Сава, а вторият се е наричал Сидер. Юнал Лютфи дори е получавал пари срещу докладите, с които е топил свои колеги и познати.Сумите, които са му плащани, са се равнявали на една тогавашна месечна заплата.

Това заяви бившият шеф на комисията по досиетата Методи Андреев пред bTV.
"Можете ли да ми кажете как този човек, ако има морал, продължава да бъде заместник-председател на българския парламент, защо той ни представлява в Европа", запита Андреев по адрес на Лютфи. Той каза още, че работното и личното дело на Доган е запазено и е в архива на МВР. Лидерът на ДПС е работил под няколко псевдонима.
Юнал Лютфи категорично отказа да коментира досието си в ДС и вчера упорито бягаше от журналистите. Доган не бе открит за коментар.

Андреев посъветва вътрешния министър Румен Петков да не е толкова категоричен в твърденията си, че президентът Георги Първанов, премиерът Сергей Станишев и парламентарният шеф Георги Пирински, не са свързани с бившата ДС. Според него това може да се заяви със сигурност, едва след като се направи проверка във всички архиви.
Методиев настоя за отваряне на всички досиета, защото тогава щяла да излезе "цялата гнусотия" и да се види, че "Народна Република България е била в основата си терористична държава, подкрепяла международния тероризъм, участвала в незаконен трафик на оръжие, наблюдавала наркопотоците, които са минавали през държавата".

Според него именно офицерите на ДС са организирали престъпността в България.
Бившият шеф на комисията по досиетата заяви още, че Румен Петков е действал незаконно, като е предоставил на журналистката Ангелина Петрова досиета на нейни колеги. Според него пред МВР -шефа сега има два пътя - или да подаде оставка, или с него да се занимае прокуратурата.

Междувременно Петков обяви вчера, че в правителството няма лица свързани с ДС. Неговите данни обаче са само според архивите, които са в МВР. Документи на ДС има още в НРС и разузнавателните служби на МО. Предстои втората част от проверката, при която в архивите на МВР започват да търсят документи за лидери на партии, депутати, магистрати, духовници.

Управляващото мнозинство в НС пък отхвърли проекторешението на Атанас Атанасов от ДСБ за отваряне на досиета на всички публични личности и публикуването им в Интернет.
история
http://www.de-zorata.de/forum/index.php ... 748.0.html
Изход от сложната ситуация..от тук>>>
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie ... 1251640508
Изображение
Аватар
kinder
 
Съобщения: 3980
Регистриран: 16.07.2007г. в 21:13ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот An0nYm0uS » 18.05.2008г. в 13:39ч.

Всъщност случката с Феим/Петър Чаушев беше показателна за лидерските качества на Доган. Историята излезе в медиите когато Чаушев не беше в България и продължи ако не се лъжа два дни след като се върна. Всичко се разви за не по-малко от 5 работни дни и завърши с оставката на Чаушев след среща с Доган. По него време все още се чудеха какво ще правят Румен Петков и разлайвахме кучките над месец. Стигнахме до там че Брюксел трябваше да ни даде наклон... трябваше да се пазарим, молим, увещаваме... направо си се изложихме като кифли.
Аватар
An0nYm0uS
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 827
Регистриран: 22.06.2007г. в 00:27ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот kinder » 18.05.2008г. в 19:26ч.

Толерантнстта ще ни погуби, ще се самоунищожим!
история
http://www.de-zorata.de/forum/index.php ... 748.0.html
Изход от сложната ситуация..от тук>>>
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie ... 1251640508
Изображение
Аватар
kinder
 
Съобщения: 3980
Регистриран: 16.07.2007г. в 21:13ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот kinder » 19.05.2008г. в 07:25ч.

в-к 24 ЧАСА
19.05.08
,,Догодина ДПС ще има не 34 а 47 депутата'.Това се зарече зам.шефът на движението Юнал Лютви на митинг в каолиновското с.Пристое.5 хил.души и депутати на Ахмед Доган отбелязаха 19г.от майските събития при които са дадени 4 жертви, а десетки са пратени в затворите и лагерите.България да построи паметник на срама заради възродителния процес,поиска вчера депутата от ДПС Ахнед Юсеин.Позовавайки се на подписаната рамкова конвенция за защита на националните малцинства,която им давала право на всеки да говори на езика си,където поиска,той продължи словото си на турски език.Половината от речите и на депутатите Четин Казак и Люнал Лютви също бяха на турски.
Моля коментар;
история
http://www.de-zorata.de/forum/index.php ... 748.0.html
Изход от сложната ситуация..от тук>>>
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie ... 1251640508
Изображение
Аватар
kinder
 
Съобщения: 3980
Регистриран: 16.07.2007г. в 21:13ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 19.05.2008г. в 07:52ч.

Да ама в България няма национални малцинства...
Терминът "национално малцинство" в българското право
уикипедия

Според проучването на Комисията по образованието и науката при ХХХІХ Народно събрание на република България, различните европейски страни имат два основни подхода, при дефинирането на понятието "малцинство".

При единия изчерпателно се изброяват етническите или езиковите малцинства. Той е възприет в Германия, Австрия, САЩ, Естония и Македония. В Германия например, са изброени: датчаните, лужичаните, фризите, синтите и ромите. Милионите турци живеещи там не попадат в това изброяване.

Другият подход, възприет в редица европейски държави, като Белгия, Руската федерация, Украйна, Молдова, дава обща дефиниция на разглежданото понятие, без да се изброяват изчерпателно етническите и езикови общности, които влизат в него.

Във Франция нито конституцията, нито законодателство дефинира понятието “малцинство”. Това се дължи на френската правна доктрина, според която нацията е единна и в страната няма малцинства.

Легална дефиниция (законововалидно определение) на „национално малцинство“ в българското право няма. Български закон не дефинира това понятие, подписаната от България „Рамкова конвенция на Съвета на Европа за защита на националните малцинства“ (виж по-горе) също не дефинира понятието. В Конституцията на Република България се казва:

Конституция на Република България
Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.


По въпроса е питан Конституцонния съд и той е излезнал с решение. По-точно, искано е да се обяват за противоконституционни членове 7, 8, 9, 10 и 11 от Рамковата конвенция за защита на националните малцинства, както и конвенцията изцяло. Решението е, че те съответстват на Конституцията на Република България. В мотивите на решението се казва:

„7. Съдът констатира, че действително в българското и международното право липсва юридически задължително, обвързващо Република България, определение на термина "национални малцинства" (national minorities, minorites nationales). В самата Конвенция определение на термина "национални малцинства" не е дадено. ...“
и:
„9. Съдът приема, че волята на договарящите държави на този етап на международноправна уредба е да предостави определянето на съдържанието на термина "национални малцинства" на преценката на всяка договаряща държава“[5] (Край на цитатите)

Според мотивите към решението, термин „национално малцинство“ съществува в българското право, той е въведен (инкорпориран) в него с подписването на ЕКПЧ, намира се в нейният чл.14. Но, в т. т.11 на своето решение КС подчертава: „Терминът "национално малцинство" е конвенционен термин.“ т.е. - не е правен, с ясна легална дефиниция и оттам обхват на прилагане.

До момента България все-още не е определила съдържанието на термина „национални малцинства“ във вътрешното си право. Тоест, дефакто политиката ни е като френската - съгласни сме с рамковата конвенция, в които държави има национални малцинства, да я прилагат.
Така че да върви да си иска правата в някоя държава където има национални малцинства.
И да спре да нарушава законите в държавата ни.
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот kinder » 19.05.2008г. в 11:00ч.

Станишев не се кахъри, че ДПС управлява
19.05.2008 10:09
БГНЕС

"Не ме притеснява, че управлявам с мандат на ДПС, каза пред бТВ министър-председателят и лидер на БСП Сергей Станишев.

Той бе категоричен, че ДПС е българска партия и от нея никога не са му поставяли условия.

“Никоя партия или политик няма право да злепоставя страната”, заяви Станишев и така коментира поведението на ГЕРБ в Европарламента.

Според премиера, основният проблем на кмета на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е смяната на позиция и трудната предсказуемост.

“Затова вече не давам ухо много-много на това, което той говори”, каза още Станишев.

Премиерът акцентира върху необходимостта от бърза реформа в МВР, като призна, че “хората ги е страх да говорят по телефона, защото не се знае кой, кого слуша”.

Станишев разказа, че дори в неговия кабинет идват политици, които питат дали може да се говори спокойно.

“И аз не съм сигурен как точно да им отговоря”, каза Станишев.

Според него е нормално хората да очакват повече от държавата.

В петък премиерът получил последните данни от Националния статистически институт, според които заплатите за първото тримесечие на тази година са се увеличили с 24% в сравнение с първите три месеца на 2007 година.

През април, по негови данни, инфлацията е 0,7%, така че има тенденция към успокояване на инфлацията в страната.

"След като бяха направени толкова жестове към бизнеса, очакваме още по-голяма социална отговорност от него, която би се изразила в отговорно договаряне със синдикатите за работните заплати, така че българският работник да получава удовлетворителна заплата", допълни Сергей Станишев.
линк;
http://www.dnes.bg/article.php?id=51690
история
http://www.de-zorata.de/forum/index.php ... 748.0.html
Изход от сложната ситуация..от тук>>>
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie ... 1251640508
Изображение
Аватар
kinder
 
Съобщения: 3980
Регистриран: 16.07.2007г. в 21:13ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот some_spirit » 19.05.2008г. в 11:27ч.

Според премиера, основният проблем на кмета на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е смяната на позиция и трудната предсказуемост.това нарочно ви го цитирах от горното изказване е, това е така да се каже откъс от политическия живот и политическото слово.

Само ще нахвърля няколко предположения, това нещо Станишев за какво го казва:
- иска да помогне на ББ да се оправи понеже са в противникови партии - нещо май не съвсем разумно нещо да съветваме противниците си.
- скрито подмятане по адрес на ББ, че не играе по правилата на "политиката" и не им е удобен така, както се представя
- правейки този анализ по повод на ББ, Станишев иска да извлече дивиденти понеже критикува остро противника си. - наивност на лаиците в случая

...... мога още да продължа поне още толкова, но всъщност това си е чист тапизъм да запълва речите им, нито ББ ще го вземе под внимание и прочие.....
[img][/img]
Аватар
some_spirit
Banned
Banned
 
Съобщения: 375
Регистриран: 16.11.2004г. в 22:31ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот kinder » 19.05.2008г. в 13:07ч.

Каракачанов подлага Доган на спецдиета
19.05.2008 13:07

БГНЕС

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов ще предложи българските политически партии да сключат пакт за недопускане на ДПС в управлението на страната през следващия мандат на Народното събрание.

По думите му, една "политическа диета от 8 до 12 години ще бъде добре за партията, която е преяла с власт".

Предложението на депутат от ДПС за изграждане на паметник на срама бе окачествено от Красимир Каракачанов като нахалство от страна на ДПС.

Партията трябвало да се извини на народа, че в последните два мандата "граби страшно и упражнява властта като башибозук", допълни той.

"България е поставена пред риска да загуби парите от еврофондовете, заради лошо управление, а етническата партия иска повече депутати. Аз не знам турците в България да са се увеличили. Вероятно Доган е приготвил сериозен финансов ресурс, за да пазарува гласовете предимно на циганите у нас”, каза още Красимир Каракачанов.

Само преди два дни, по време на традиционния годишен събор в местността Демир баба представителите на Движението за права и свободи поискаха още власт и вицепрезидентски пост.

“Някои казват - стига му на ДПС толкова власт. Няма такова нещо! На следващите избори ще вземем още повече власт”, обяви депутатът Ремзи Осман.

"Време е ДПС да влезе и в президентската институция. Защо постът вицепрезидент например да не е на движението", каза още той и призова ДПС да разшири участието си в управлението.

Днес пък премиерът Сергей Станишев обяви, че не го притеснява факта, че управлява с мандат на ДПС.

Той бе категоричен, че ДПС е българска партия и от нея никога не са му поставяли условия.
http://www.dnes.bg/article.php?id=51704
история
http://www.de-zorata.de/forum/index.php ... 748.0.html
Изход от сложната ситуация..от тук>>>
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie ... 1251640508
Изображение
Аватар
kinder
 
Съобщения: 3980
Регистриран: 16.07.2007г. в 21:13ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот kinder » 19.05.2008г. в 13:10ч.

Ето ви коментари по темата от форум днес.бг
КОМЕНТАРИ (14)14. - 13:57 - Той бе категоричен, че ДПС е бълг...
От: Анонимен
e kak taka cqla evropa govori za DPS kato turskata partiq v bylgaria , samo na6iq premier q nari4a bylgarska...
13. - 13:57 - До номер 12
От: Анонимен
Какви фирми е правитизирал бре? Ти знаеш ли изобщо някакви факти или повтаряш научени фрази, който някой ти е набил в квадратната глава? Аман от такива...
12. - 13:55 - До номер 9
От: Анонимен
Нихилистичен боклук! Нека да позная - ти не гласуваш за никой, нали? Благодарение на такива като тебе ни управлява една етническа партия, която за 12 години направи живота на всички ни кофти....Дано стане реалност този пакт. Мисля, че със сигурност ще гласувам за ВМРО на следващите избори, защото само те се опитват да правят нещо, но без подкрепата на основните управляващи няма да сполучи....
11. - 13:53 - да да
От: ака ви златка
с анадолски ,азиатски номера - европейски пари...през крив магарон ще гледа българия , тоя хубавец Доган такива и като К Каракачанов го сложиха на власт - снекадърността си и нежеланието да си тръгнат сами от властта ,за да дойдат по други и той затлъстял като Доган и той се уяде да не мислите ,колко фирми приватизираха ВМРО и ги унищожиха ,и той е азиатец,нищо че се брои за българин ли македонец ли не знам ,мръсно ,по некадърно от Доган
10. - 13:51 - pasiwnost
От: lewent
ГЪЛЪБЧЕТА,А НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОТНОВО РУГАЙТЕ,ПСУВАЙТЕ,ОПЛЮВАЙТЕ ВСИЧКО НАЛЯВО И НАДЯСНО!! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!!! КОЛКОТО ПО-МАЛКО ГО ПРАВИТЕ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ АНАДОЛСКИ ЩЕ ВЛИЗАТ В Т.НАР.БЪЛГАРСКИ Т.НАР.ПАРЛАМЕНТ!
9. - 13:49 - Каракачанов ти да не си в камената ...
От: malen4o
Пакт и това онова, ходи се прегледай някаде, власта си е власт еб.... съм ги сички политици, ще ви кажа едно че всички са еднакви, всички трябва да са долу като почнеш от АТАКА, БСП, ГЕРБ, СДС, ДПС и др. Сички сте кучета дето искате само да ядете
8. - 13:49 -
От: Анонимен
Доган да яде слонски х*й !
7. - 13:46 - 6ut w g----!!!
От: mitko
Би било много хубаво да излезем всички и да ги "пумитьем",както се изразява мръсното ченге Доган,ама няма кой сред раята,няма-а-а-а-а....
6. - 13:42 - .
От: Spiro
И как ще стане това с този посран български народ ? Да не би случайно Доган сам е влезнал в парламента ? Нееее, помогнаха му всички безхаберни българи, и на следващите избори пак същото ще направят. Каракачанов е мечтател ...
5. - 13:35 -
От: Анонимен
Евала на Каракачанов, може и за ВМРО да се гласува на изборите
история
http://www.de-zorata.de/forum/index.php ... 748.0.html
Изход от сложната ситуация..от тук>>>
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie ... 1251640508
Изображение
Аватар
kinder
 
Съобщения: 3980
Регистриран: 16.07.2007г. в 21:13ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 19.05.2008г. в 13:24ч.

Е, един по един ще си кажат те, като се позабрави кой през цялото време лобира да няма ДПС във властта... Важното е когато беше направено предложението - да си мълчат всички, че да може сега да откриват топлата вода на спокойствие...
Но дори и да не получим никакво признание за това че дефакто всички повтарят нашите идеи, но със закъснение, то важното е че анти ДПС риториката присъства вече при всички, и все нещо полезно би трябвало да произлезе от там.
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот some_spirit » 19.05.2008г. в 16:59ч.

От: Spiro
И как ще стане това с този посран български народ ? Да не би случайно Доган сам е влезнал в парламента ? Нееее, помогнаха му всички безхаберни българи, и на следващите избори пак същото ще направят. Каракачанов е мечтател ...не знам на следващите избори какво ще стане, но иначе Spiro e прав.
[img][/img]
Аватар
some_spirit
Banned
Banned
 
Съобщения: 375
Регистриран: 16.11.2004г. в 22:31ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот kinder » 19.05.2008г. в 17:05ч.

some_spirit написа:
От: Spiro
И как ще стане това с този посран български народ ? Да не би случайно Доган сам е влезнал в парламента ? Нееее, помогнаха му всички безхаберни българи, и на следващите избори пак същото ще направят. Каракачанов е мечтател ...не знам на следващите избори какво ще стане, но иначе Spiro e прав.

Съгласна!Погледнете във форума кво става пък да не говорим за партиите.Всеки дърпа кокала, а имаха възможност на 2-пъти с вота да им го вкарат на ДПС.
история
http://www.de-zorata.de/forum/index.php ... 748.0.html
Изход от сложната ситуация..от тук>>>
http://maps.google.com/maps/ms?hl=en&ie ... 1251640508
Изображение
Аватар
kinder
 
Съобщения: 3980
Регистриран: 16.07.2007г. в 21:13ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот An0nYm0uS » 19.05.2008г. в 17:08ч.

some_spirit написа:
От: Spiro
И как ще стане това с този посран български народ ? Да не би случайно Доган сам е влезнал в парламента ? Нееее, помогнаха му всички безхаберни българи, и на следващите избори пак същото ще направят. Каракачанов е мечтател ...не знам на следващите избори какво ще стане, но иначе Spiro e прав.

Да бе! Как не се сетих, че аз съм виновен. Дайте политици за които да гласуваме. К`во някой иска да ми каже, че ако видя достоен българин за кандидат не бих гласувал за него защото съм посран? "Кафа" от разбирачи... набутаха хомосексуалисти, борчета, агенти на ДС и педофили в парламента после аз съм бил постан :@ Нека те да се видят един нормален не сложиха в тези листи!
Аватар
An0nYm0uS
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 827
Регистриран: 22.06.2007г. в 00:27ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот some_spirit » 19.05.2008г. в 17:21ч.

Да бе! Как не се сетих, че аз съм виновен. Дайте политици за които да гласуваме. К`во някой иска да ми каже, че ако видя достоен българин за кандидат не бих гласувал за него защото съм посран? "Кафа" от разбирачи... набутаха хомосексуалисти, борчета, агенти на ДС и педофили в парламента после аз съм бил постан :@ Нека те да се видят един нормален не сложиха в тези листи!ами твоят извод е щом няма достоен българин не гласуваш и оставяш Доган да те управлява хи хи
[img][/img]
Аватар
some_spirit
Banned
Banned
 
Съобщения: 375
Регистриран: 16.11.2004г. в 22:31ч.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот An0nYm0uS » 19.05.2008г. в 17:27ч.

some_spirit написа:...ами твоят извод е щом няма достоен българин не гласуваш и оставяш Доган да те управлява хи хи

Защото Доган е по-добър от другите. Ако и той беше същата стока нямаше да събира гласове. Не случайно най-висока активност имаше когато чакахме "царя" да ни оправи. Това съвсем недвусмислено доказа, че мутрите които са на власт са нежелани от населението. Искаме нови, чисти хора... какво повече искат да им се молим ли? Ами докато ми слагат някакви мумий и егоцентрици в листите ще ни гледат гърбовете пред урните.
Аватар
An0nYm0uS
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 827
Регистриран: 22.06.2007г. в 00:27ч.

Следваща

Назад към Политика

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: Semrush [Bot] и 2 госта