Bobby_gBG написа:Мирко ти си жалка мижитурка момче. И рута и той, ама в по-малка степен, той си е основно трол.
Ти Мире не си никакъв националист, ти си боклук и трол.

нали съм ти казвал бре - от теб никога не мога да се обидя. защото съм ти свикнал - почнеш ли с обидите и псувните - значи си паднал достатъчно ниско , и мога само да ти гледам сеира

в случая си настъпан червей и се мяташ безсилно в слюнката си
знам че не ти е приятно че всичките неща и признаци за които съм споменавал от години за партията ти и вожда, се оказаха верни.
рано или късно това щеше да излезе като цирей на г.з

и ето ... - освен изборния погром , ами и самите членове почнахте да се усещате как са всъщност нещата в ЕТ "атака" .
е не всички де.. има още заблудени лумпени или такива които стоят заради облаги и политическа /или общинска/ кариера.
ти ми миришеш на такъв.. ама нейсе... дадох ти приятелски съвет къде да се насочиш за "топло местенце". - бсп и си ти !

не забелязваш ли че най мълчаливи и пасивни в търканията , партиите , с които никога не си пречите са бсп и дпс. ?
като оставим фалшивите крясъци по мегафоните и се съсредоточим на фактическите неща, истината е много по друга.
това сме го писали ехеее от преди коло време.. и си е факт

станишката някога да е гъкнал нещо лошо за вожда ? - не.
доган ? - не.
на него му изпълнявате по-трудните поръчки , като извоюване на отделен турски канал, /което си бе абсолютно поругаване на подписката/
умишлено ескалиране пред джамията , за да могат да ревнат мюсюлманите за нов център /и на които се извинихте на колене/ и т.н...
партийните конгреси , и отлюспвания, за които и преди съм осмивал , и за които синковеца ЧАК СЕГА се сети че са по - недемократични и от конгрес на бсп ... ?
м.тракия , луфтханзи и др изцепки да не споменавам....
неизпълнението на нито една точка от програмата , също .. лизането и обръщането не на 180' , а като пумпал с герб и др.. - също няма да споменавам...
и т.н.
и да, аз съм в пъти по голям националист, а това че съм надушил фалша на мижитурката - вожд, и се оказах прав /и не само аз/ си е обективна, постоянно доказваща се /и сега/ истина.
сори.
но национализма, както ти повтарям , не е благодарение на атака, а ВЪПРЕКИ нея, която съсипа и опозори този термин .
атака се доказа като всичко друго , но не и като отговорна сериозна партия, а вожда - като плямпало и подлога.
/неслучайно е най - неодобряван политик в статистиките/
Тъй като знам че вие двамата сте малоумни фанатици, и не можете да комуникирате с някой опонент по цивилизован начин, въобще няма и да си правя труда нито да чета, нито да отговарям на цинизмите, обидите, хапливите нападки и иронично-агресивните коментарчета които съм сигурен че ще продължите да пишете. Няма как да се спори с вас като с нормални хора.
забравяш малката подробност, че аз винаги употребявам нормален език /малко хаплив/ като нормален човек

както и другите.
единствения клоун, платен партиец, спамер ФАНАТИК и трол , си се доказал само ти.
друг не виждам.