Гърци масово бягат в България

Всичко с политическа насоченост.

Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот LiMuBai » 5.09.2010г. в 10:30ч.

Гърци масово бягат в България

Написано от Христос МурутисГръцката трагедия изпраща вълни от "бежанци" в България. Като събудили се от дълбок сън се чувстват днес жителите на Гърция след болезненото им преминаване от благоденствието и комфорта към жестоката и безмилостна криза.
«Тройката» - в лицето на МВФ, Европейската комисия и Европейската централна банка, на практика управлява днес Гърция, изцеждайки парите като с капкомер и то след като бъдат извършени големите и необходими реформи в икономиката. Реформи, напомнящи смели хирургически интервенции, непознати досега в Гърция. Интересното е, че сега хората не излязоха по улиците, за да се вдигнат на революция, както се случваше в едни други времена, реагирайки срещу все по-рестриктивните мерки. Явно, гърците са решили, че това е тяхната съдба, трудна и непоносима, която обаче ще трябва да преглътнат.

Гърция, онази бляскавата страна от 2004 с незабравимите олимпийските игри, с десетките спортни и инфраструктурни обекти, с реда и красотата във всички градове, за съжаление вече не съществува. Липсата на пари не дава възможност за ремонтиране на улиците, за завършване на вече започнатите строителни обекти, за поддръжка на големите булеварди и за елементарната смяна на пътните метални ограждения, ударени от някой автомобил. Картината на днешните гръцки градове е тъжна, напомняща вече Третия свят с боклуците и разкъсаните рекламни афиши, веещи се на вятъра, забравени на рекламните билбордове. За един грък, живееш в чужбина като мен, тази картина е катастрофална, ужасяваща, безнадеждна, смачкваща естествената красота на страната и нейните жители.

Кризата е ударила много сериозно Гърция. Държавата е спряла всякакви разходи, дори и за най-малките дреболии, а частният сектор е принуден да се ограничи чувствително. Затварят магазини, предприятията фалират едно след друго. Гражданите нямат необходимите средства да плащат данъци, а предприемачи от всякакъв калибър дължат много пари на осигурителните каси, а по-лошото е, че едните и другите няма откъде и да ги намерят.

Правителството е започнало титанична битка за събирането на пари от всеки възможен източник под името «борба срещу укриването на данъци", което всъщност е борба срещу страха на хората от недостигащите им доходи. И всичко това, за да може да получи траншовете от суперскъпия заем, предоставен от "Тройката" МВФ-ЕК-ЕЦБ и чиято лихва, надхвърля с много подобни заеми на международните пазари, която е 5%. Този заем е на практика чиста проба лихварство на институционално ниво спрямо една страна, срещнала временни затруднения, вследствие на кризата.

Рецесията ще задълбочи ефектите от кризата. Хората са спрели потреблението и не харчат парите си, страхувайки се за утрешния ден. С такава ситуация Гърция не се е сблъсквала от 1980 година насам, когато стана член на Европейската общност, преименувала се впоследствие на Европейски съюз. Нито един грък досега не е бил свидетел на такъв истински икономически тайфун през последните 30 години, а едно цяло поколение беше израснало със съзнанието само за бурното развитие на страната. Сега обаче всички ще трябва да се научат да живеят със съзнанието за недоимък, породен от кризата. Много фирми фалират, магазини биват затваряни и мнозина, висящи с непосилни за тях вече заеми, предпочитат да посегнат на живота си.

Тази ситуация се разраства непрекъснато, като се очаква кризата да набъбне и стагнацията да удари още повече икономиката преди да се стабилизират нещата. Според гръцката преса, безработните се очаква да достигнат 1 200 000 души в края на есента тази година, което в процентно изражение означава 20% и повече от цялото икономически активно население на страната.

Гръцките предприятия вече открито говорят за своето прехвърляне в Кипър или в България, ако правителството не намали данъците, нещо което управляващите няма как да направят, поради поетите ангажименти към "Тройката".

В момента фирмите с гръцко участие тук получават десетки биографии от гърци в Северна Гърция, учили или работили известно време в България.
Видно е, че всички или почти всички от тях са готови да предоставят труда си срещу много конкурентно заплащане и разбира се в някои случаи по-ниско от това, които получава на пазара едни средностатистически българин, жител на София. С други думи, забелязва се една обща тенденция за емигриране на предприятия и служители от Гърция към България. Една тенденция, към която може би ще се присъединят и обикновените гърци, главно пенсионери, които биха искали просто да намалят разходите за своето преживяване.

По време на голямата емиграция през 50-те и 60-те години на миналия век след Втората световна война и гражданската война между демократите и комунистите, приключила през 1949 г, в Гърция имаше около 20% безработица, т.е. точно такава каквато анализаторите и медиите очакват да видят скоро в страната. Съседството на България и Гърция и развитието на българската икономика, създават предпоставки за установяването на нови гръцки предприемачи тук, както и за активизирането на обикновените гърци, имащи възможност да предоставят специализирана дейност в области, в които България има нужда.

Не трябва да се лъжем обаче. Въпреки трудната ситуация, в която се намира гръцката икономика днес, в Гърция има доста налични пари, намиращи се в депозити в гръцки банки (около 360 милиарда евро) или в чужди банки (около 1 трилион), които принадлежат на гръцки вложители.
Парите от гръцките банки обаче напускат страната с темпове от около 3 милиарда евро месечно и правителството не е в състояние да спре това изтичане. Само една малка част от тези капитали влизат в български банки, а по-голямата се влагат в Швейцария и Великобритания.

Постепенно, хората, които все по-масово ще се питат дали България няма да бъде следващата цел за тяхната емиграция, ще избират къде да отидат и какво ще правят там. С едни елементарни изчисления смятам, че в България ще се преместят повече от 3000 предприятия през 2010 и 2011 година, които ще трансферират дейности и инвестиции за над 3 милиарда евро. Също така, според анализатори, повече от 30 000 гърци може би ще емигрират в България през следващите 2 години, когато кризата в Гърция ще стане още по-осезаема.

Много от тези хора ще бъдат висококвалифицирани специалисти, които ще изберат България с перспективата да участват в нейното развитие и да използват възможностите, които сигурно ще се отворят пред тях. Предприемачи и представители на свободните професии ще изберат България по същата причина, както и заради много благоприятния й данъчен режим, основаващ се на един общ плосък данък от 10% за физически и юридически лица. Най-ниският в Европа!

Гърция преживява една голяма емиграция на хора и капитали и една част от тях ще отидат в България, както и в другите съседни страни, Румъния и Сърбия, доколкото и те продължат да се развиват. За гръцката икономика това е една трагедия, едно истинско кръвопускане на човешки потенциал и фирми, които участват във формирането на богатството на страната.

За България и останалите страни това е едно предизвикателство, доколкото ще бъде необходимо този голям брой хора и предприятия да бъдат интегрирани правилно в техните икономики - нещо, което не е лесно и изисква специализация и правилна организация. Тази вълна не може да бъде спряна нито от гръцкото правителство, нито от която и да било друга сила - диктува го естествената потребност на хората да живеят на едно по-добро място и среда. За България тази масова емиграция на хора и богатства ще бъде в нейна полза, тъй като ще се създадат нови предприятия и ще се облагат с данъци нови капитали, които не участват в момента в нейната икономика.

Това, което никой не е очаквал само допреди няколко години, т.е. "по-доброто място за живеене" и цел на емиграцията да бъде България в сравнение с Гърция, днес се случва по най-видимия начин и е много вероятно тази тенденция да се разрасне през 2011 и 2012 година, когато България ще се намира в още по-добро икономическо състояние.


/ето и гръцката версия на текста на Христос Мурутис
Животът е това, което се случва, докато ние си правим планове.
Аватар
LiMuBai
 
Съобщения: 950
Регистриран: 12.04.2004г. в 09:53ч.
Град: Русе

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот somespirit » 5.09.2010г. в 16:32ч.

тоя идот - Христос Мурутис , за какво е написал тази статийка, май има за цел още повече да влоши кризата и да премахне всякаква надежда в гърците, че ще се оправят някога, писанието му е типичен безполезен бисер на простотията.
Аватар
somespirit
 
Съобщения: 638
Регистриран: 13.06.2008г. в 10:01ч.

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот BRAIN_PAIN » 5.09.2010г. в 17:29ч.

Тоя малко глупости говори... Имам роднини в Гърция и са много добре там. :tooth2: Не работят за мизерните 150 евро като тука :wall: :doh:
I am only human..
Изображение Рецепти - Готви лесно и бързо с тези рецепти!
Настауто - тунинг части

Поздрави,
Пламен Иванов
Аватар
BRAIN_PAIN
 
Съобщения: 912
Години: 32
Регистриран: 17.10.2005г. в 16:28ч.
Град: End Of The Road
Пол: Мъжки

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот ivansemkov88 » 3.06.2011г. в 23:11ч.

Бая малко глупости да са, по-скоро доста големи глупости говори Христос Мурутис. Ето ви свеж цитат по темата за Гърция от днешна статийка в инвестор.бг:

Гърция ще получи следващия транш от спасителния заем.
Според Жан-Клод Юнкер траншът от 12 млрд. евро ще бъде изплатен и засега Гърция ще избегне фалита.
Европейският съюз (ЕС), Международният валутен фонд (МВФ) и Европейската централна банка (ЕЦБ) са се съгласили да преведат следващия транш от финансовата помощ за Гърция, като най-вероятно това ще стане през юли, предава АФП.

След продължителни разговори през последните четири седмици институциите се споразумяха Гърция да получи финансирането, за да може да посрещне изискванията за провеждане на политики, уговорени при отпускането на спасителния заем.

„Въз основа на съгласуван пакет от политики, дискусиите за финансиране на гръцката икономическа програма се очаква да се проведат през следващите седмици”, гласи изявление на ЕС, МВФ и Европейската централна банка.

„Когато този процес завърши и последва одобрение на управителния съвет на МВФ и Еврогрупата на финансовите министри, следващият транш ще бъде налице, най-вероятно, в началото на юли.

Според ръководителя на Еврогрупата Жан-Клод Юнкер новите изплащания към Атина са възможни, при положение, че частният сектор (банки) също участва на доброволни начала. Изказването си Юнкер направи след среща с гръцкия премиер Георгиос Папандреу в Люксембург днес, пише Handelsblatt. По време на срещата между двамата държавни лидери Атина обяви, че четириседмичният одит на гръцките финанси на експерти на ЕС и МВФ е завършил "положително".

Междувременно Папандреу се ангажира да приложи без отсрочка исканата от ЕС и МВФ рестриктивна програма, както и да продължи да търси национален консенсус по тази програма въпреки първоначалния неуспех, предаде АФП.
Както стана ясно по-рано през деня, Гърция планира нови мерки за строги икономически ограничения, нужни за избягване на нова криза с дълга. Бюджетният план ще включва по-бърз темп на приватизациите и мерки на стойност 6,4 млрд. евро, включващи и определени данъчни увеличения.

Така, че виждате, че Гърците скоро няма да фалират, камо ли хората им да започнат да нахлуват в България :) Това са пълни безсмислици.

ivansemkov88
 
Съобщения: 6
Години: 30
Регистриран: 3.06.2011г. в 20:21ч.
Пол: Мъжки
В момента: Уча :/

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 4.06.2011г. в 08:58ч.

Те мързеливите гърци да продължават само да стачкуват и да искат някой да им плаща безвъзмезно заплатите вместо да се хванат да бачкат, пък да видим още колко време няма да фалират...
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 4.06.2011г. в 09:57ч.

гърците затова ме кефят - че имат изградено обществено поведение.
скъсаха се от стачки за какво ли не. основателни или не... хората си търсят правата, и скачат при всяко нещо което ограничава вечепостигнатите неща !

ако живееха в условия като нашите, дето сме в криза от над 20 г. , то отдавна да са разстреляли или пребили с камъни всяко едно правителство досега като нашите.

да, търтеи са отвсякъде, смучат от дето квото може, ако може по тънко и по изгодно , но какво от това ?
важното е че имат дупе да си търсят права.
а тука аплодираме всеки идиот, който излиза и казва че .. ми то цените ще се качват, щото бла бла бла, няма пари за туй , няма за онуй, и ние овцете, кимаме разбиращо с глави
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 4.06.2011г. в 10:00ч.

Miro20 написа:гърците затова ме кефят - че имат изградено обществено поведение.
скъсаха се от стачки за какво ли не. основателни или не... хората си търсят правата,
и са малоумни.
Точно в момента държанието на българи и гърци трябва да се размени - те трябва да се примирят а ние да се бунтуваме (нашето всъщност още от преди 20 години трябваше да е различно и да се бунтуваме масово, ама съдба, овчи народ)...
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот ivansemkov88 » 4.06.2011г. в 11:36ч.

Bobby_gBG написа:Те мързеливите гърци да продължават само да стачкуват и да искат някой да им плаща безвъзмезно заплатите вместо да се хванат да бачкат, пък да видим още колко време няма да фалират...

Виждам, че си националистка, в което няма лошо, но нима смяташ че Гърция ще банкрутира ? Това, няма как да стане, тяхната валута участва с някакъв процент при формирането на валутната кошница от валутите на европейските държави влизащи в състава на валутата Евро. Представи си каква тежест е паднала в момента върху тях, ако фалират официално това ще срине Еврото ! Според мен ще продължат да им помагат докато не излязат от кризата и не започнат да си изплащат дълговете а това ще стане рано или късно ! Мерките скоро или не толкова скоро трябва да донесат положителен ефект. А доколко са малоумни не знам, но ние за жалост още си оставаме далеч след тях :/

ivansemkov88
 
Съобщения: 6
Години: 30
Регистриран: 3.06.2011г. в 20:21ч.
Пол: Мъжки
В момента: Уча :/

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 6.06.2011г. в 09:14ч.

Еми ако продължават да отказват да работят, ами само искат ЕС да ги спонсорира, просто няма как да стане.
Ако полагат (поне привидно) усилия да си ограничат дефицита - ЕС ще сметне че е по-добре да се опита да запази Гърция част от еврозоната. Но продължат ли така нагло да откажат да се ограничат, от съм сигурен че от ЕС ще преценят че им е много по-изгодно да разкарат гърция от ЕС, отколкото да се опитват да наливат купища пари в бездънна пропаст...
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 16.11.2011г. в 12:48ч.

Но дори и да стигат до абсурдни нива със стачките, то поне гърците правят опит да си защитят интереса, а не да мълчат срещу всяко издевателство на влатста, както правим ние. И ни се чудят защо сме такива овце:
Извадка от гръцкия вестник "Симера":

"Българите са най-бедният народ в Европа и това не е тайна дори за самите тях, но видели ли сте ги да протестират? Не, няма и да ги видите защото не могат да си го позволят. Целенасочената политика по-обедняване на българският народ се ръководи чрез различни уж европейски директиви. Забележете въпреки, че българите са признато най-бедни, голяма част от стоките и услугите са с по-високи цени от средно европейските. За да оцеляват, те са принудени да работят непрекъснато при ужасни условия на труд, при масово погазване на всякакви трудови норми, без да смеят да се оплакват, без да смеят да си потърсят правата. Техните синдикални лидери, ако могат въобще да се нарекат така, ще видите сред редиците на управляващите, окичени с най-високите държавни отличия, но не и сред работниците, не и на площадите, не и в първите редици на протестите, защото протести няма.

И ние като гръцки граждани свикнали да търсим и отстояваме правата си задаваме въпроса, как е възможно това? Как при този стандарт на живот, при тези условия на труд, при това нагло и безочливо отношение към тях, как те стоят тихо и безропотно? Отговора е един – те са бедни, толкова бедни, че дори и един ден да не са на работа, а да излязат на протест, това ще бъде пагубно за тяхното оцеляване. Те няма да успеят да си платят сметките, или да си купят храна, или необходими лекарства, или дрешки за децата. Да, те са толкова бедни, че ходят болни на работа, че по скоро биха умрели на работното си място, отколкото да си вземат почивка нужна на всеки жив организъм. За тях няма почивка, заробени веднъж от банките, втори път от работодателите си и трети път от политиците си, те са изгубили всяка надежда и живеят ден за ден в постоянен страх и стрес да не изгубят работата си, надника си, да не се разболеят. Всяко едно по-сериозно заболяване ги обрича на почти сигурна смърт, защото са бедни. Техните предприятия произвеждат инвалиди, българите биват използвани, изстисквани и изхвърлени на улицата. Без защита , без надежда.

Тяхната държава, тяхната индустрия бе разпродадена и разграбена на безценица. В България няма истински чуждестранни инвестиции. Това което е продадено на чужденци на безценица или е унищожено, за да не се произвеждат конкурентни на вносните стоки или се използва за ограбване на българите и изнасяне на спечелените пари в чужбина. На българите им набиват в главите, че заплатите им трябва да са ниски, защото така били конкурентно способни и така забележете привличали чуждестранните инвеститори. Няма по-смехотворно твърдение от това. Как можеш да твърдиш, след като уж си член на Обединена Европа, че ще привличаш инвеститори с ниското ниво на заплащане? В кой век живеят българите? Не разбират ли, че днес истинските инвеститори търсят не проста маса работеща за без пари, а работници образовани, специалисти, притежаващи творческа мисъл и креативност, откриватели и способни да предугаждат бъдещето. Явно някой има интерес да ги кара да се конкурират по заплащане със страните от третия свят, а не по знания с развитите Европейски държави.

В България правителството инвестира най-много в полицията, която е един процент от цялото население на страната. Но не мислете, че тази полиция се бори с престъпността, не, самата полиция е корумпирана, съдебната им власт също, за политиците им да не говорим. Полицията им е гарант за сигурността на корумпираната върхушка, за това, че всеки дори и плах опит за протест и търсене на отговорност, ще бъде смазан и потушен. Благодарение целенасочената политика на потъпкване и опростачване на българският народ, той е почти обречен на изчезване. По-голямата част от знаещото и можещо население е емигрирала, циганите са оставени сами на себе си като безнаказаността им е пословична, а страхът у българите неописуем
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 16.11.2011г. в 14:38ч.

бобец, прав си ... овце сме, начело с такива като теб, които ядат каквото им "поднесат" и не могат да погледнат източника на тази простотия, а именно :
http://neverojatno.wordpress.com/2011/11/04/freedom/
"бъзиклийкс" :haha: :haha: :haha:
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 16.11.2011г. в 18:07ч.

Бе замислих се за тази възможност, ама ми свършваше почивката, и като видях страшно много резултати в нета, не отидох да проверя още по точно. Пък те всичките така си разменят един друг, и при толкова много места, не можеш да разбереш кой точно е оригинала...
Ма както виждам ти си проверил вместо мене, така че :)

Само че замисли се нямаше ли да е по-добре да е истина? Все някога овцете ще ги досрамее ако наистина почнат да излизат такива статии...
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 18.11.2011г. в 22:26ч.

е именно де.
но не е важно дали "съм проверил" , след като това се върти от доста дни , да не кажа седмици.

именно затова овцете копират "интересни" статийки като теб , без да се замислят.
щото звучи хубаво, звучи логично , звучи скандално и т.н. тъкмо като за овце.

а някои овце дори се водят по акъла и на партии, които ги лъжат повече от ветовски цигани по телефон :) за тях пък какво да говорим :)
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот dool » 22.11.2011г. в 21:20ч.

ако гърците идват в България, това не е ли добре? ще влеят пари в икономиката ни
Аватар
dool
 
Съобщения: 14
Регистриран: 1.10.2011г. в 19:17ч.
Пол: Женски

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот cicaaa » 26.11.2011г. в 02:01ч.

тука е най-яко ,сичко си имаме, и кръвта ни е баш юнашка, спартанци са чукали мойта майка преди много лета


Още много различни стоки ,които продавам!
http://ttt666.prodavalnik.com/
Аватар
cicaaa
Spammer
Spammer
 
Съобщения: 2873
Регистриран: 2.12.2005г. в 01:52ч.
Пол: Женски

Re: Гърци масово бягат в България

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 22.04.2012г. в 21:10ч.

ухаа.... наколко години е хилядолетницата ?
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д


Назад към Политика

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: BLEXBot [Crawler] и 2 госта