HARDWORX - Компютърен и GSM сервиз (GPS настройка)

Запаметяващи устройства и памети; монитори, аудио и видеокарти; периферия; overclock и PC modding; нови конфигурации и части, въпроси, препоръки, съвети и мнения.

HARDWORX - Компютърен и GSM сервиз (GPS настройка)

Покажи връзката към това мнениеот Spreewel » 13.05.2010г. в 20:25ч.

От 01.05.2010 пускаме в действие GSM сервиз, обурудван със съвременна техника, позволяваща извършването на доста голям брой хардуерни и софтуерни манипулации, решаването на проблемите с Вашия телефон. Всичко се извършва от квалифициран персонал - гаранция за добре свършена работа и доволни клиенти. Можете да се обръщате към нас за обновяване на софтуера, разкодиране, разрешаване на проблеми с внезапно гасене на апарата, губене на обхват, неработеща периферия (клавиатури, джойстици, микрофони и т.н.), както и ред други услуги. Осигуряваме резервни части необходими за подобряването на козметичното или техническото състояние на Вашия GSM. Ако имате желание да попитате нещо от рода на - възможно ли е да се реши проблема XXXXX, колко ще струва и т.н., можете да се обърнете към мен чрез лично съобщение във форума, на skype: spreewel08 или e-mail: alex_filipov@networx-bg.com.

Напомням, че функциониращия вече години компютърен сервиз също предлага ремонт, диагностика, обновяване, асемблиране на нови компютърни системи, стоки на изплащане и всичко свързано с компютърната техника и нейната поддръжка. Можете да се допитвате за актуални цени, оферти или потърсите квалифицирана помощ на посочените по горе контакти. И двата сервиза се намират на ул. Плиска 78, бл. Мадара, вх. Г, партер. Заповядайте!

П.С. Настройваме и GPS-и от всякакъв вид - PNA, вградени в мобилен телефон, свързващи се към лаптоп чрез Bluetooth и USB.
Заповядайте в компютърен и GSM сервиз - "Спринт Сервиз Рс". Адрес: гр. Русе, ж-к "Куба", ул. "Константин Величков" 21, партер. Телефон за контакти: 0889746831 / 0899185440, skype: spreewel08.
Аватар
Spreewel
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 144
Години: 32
Регистриран: 12.09.2005г. в 23:44ч.
Град: Русе
Пол: Мъжки

Назад към Mainstream, PC Related

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 1 гост