"Секс за пари"

Всякакви деликатни и интимни обсъждания :-).

1. Правила:
    1.1 Единствено в този форум са разрешени вулгарните думи, но не прекалявайте и не се оливайте;
  • 1.2 Толерира се интелигентния начин на изказ и използването на биологичните термини;
  • 1.3 Псувни между потребители, които НЕ участват в дискусията, са за изтриване от Глобалните модератори;
  • 1.4 При нужда (чувствате се прекалено засегнат) предавайте вашите доклади чрез бутон Изображение, а след преглед от Глобалните модератори и по тяхна преценка, ще бъдат взети евентуални действия.

"Секс за пари"

Покажи връзката към това мнениеот enchevstyles » 11.12.2008г. в 14:20ч.

Като име на песен заглавието звучи страхотно. Като сюжет на филм също. Когато обаче вкараме словосъчетанието в реалния живот, нещата стават по-сериозни. Дори страшни.
Едва ли някой ще оспори факта, че днес да „продаваш“ тялото си не е просто модно, а дори се е превърнало в класика.
Да оставим настрана професионалистките, на които работата им е точно това – да правят секс за пари. И да погледнем момичетата около нас, които скрито или явно водят връзки или дори най-невъзмутимо прекарват по отделни вечери с „добри познати“, които им дават няколко банкноти, за да си „купят нещо“ и след това не се сещат седмици или месеци за тях. Предполагам имате не една позната от обкръжението, която живее живота си по този начин. Дори да не се сещате за някого конкретно, не се учудвате от подобни истории, защото те ни заобикалят всекидневно.
Момичетата, на които основна цел в живота им е да пазаруват и да се обграждат със скъпи вещи, са станали една не малка част от женската половина. Някои ги наричат „материални“, други „леки“, трети използват много по-груби определения.
Те обаче не се впечатляват от мнението на околните и го тълкуват по-скоро като завист, отколкото като забележка, от която да си вземат поука. Сещам се за една позната, която на празник беше получила плик с банкноти, защото въпросният възлюбен нямал време да й купи подарък. Въпреки това тя беше много доволна, защото тлъстата сума можеше да покрие много повече от някоя скъпа дрешка и букет цветя. Същата тази двойка приключи отношенията си цивилизовано, останаха редките им срещи, през които тя го дарява със сладострастни преживявания, а той нея с подарък като този от празника. Просто от уважение. Това момиче обаче не намира нищо нередно в тази връзка и живее живота си щастлива и доволна, в търсене на друга подобна любов. Тя дори не се впечатлява, нито се интересува, че освен нея, той има още няколко подобни приятелки. Защо да се интересува, нали всички се чувстват прекрасно така.
Интересното при този род момичета е, че те просто не могат да се влюбят в някoго, който не може да им осигури това, което желаят – охолен живот и предостатъчно пари.
Незнайно как се случва, но този род жени винаги се намесват с богати мъже и извличат сериозно облаги. Това става техен начин на живот – основна тяхна отговорност е да изглеждат добре, тяхно хоби – да пазаруват и тяхно задължение – да придружават „любимите си“, когато се наложи и да ги „обслужват“ в леглото. Останалите неща от живота не стоят на преден план, те са ненужни, скучни или просто сега не им е времето.

При някои девойки страстта към набавянето на охолства по този начин придобива още по-страшни измерения. Те дори не си и мислят да имат претенции към мъжете за нещо повече. Отношенията са чисти и ясни – секс за пари. Мислейки задълбочено по темата, се натъкнах на следната история в един форум, която не мога да не споделя с вас:
„Не мога да повярвам, че стигнах до тук. През последните няколко месеца малко по малко започнах да осъзнавам какво направих с живота си... Страхувам се, че вече е късно да променя нещата, но просто имам нужда да го споделя с някого, а нямам останали приятели и приятелки, затова пиша тук. Сега съм на 25 години, обръщам се назад и виждам, че нямам нищо останало зад гърба си, освен красивото личице на двегодишната ми дъщеря. Започнах да правя секс, когато бях на 13. Направих го на един купон, в другата стая с момче, което не ми беше гадже. Почувствах се пораснала и различна, хареса ми. Малко по малко започнах да правя секс с различни момчета, някои от тях дори мъже. Често ходих на дискотеки и си намирах обожатели, които тичаха след мен. Бях малка и глупава, мислех си, че е страхотно да има такъв интерес към мен. Изглеждах по-голяма за възрастта си, имах хубаво и развито тяло. Тийнейджърските ми години минаха в доста алкохол, дискотеки и безразборни сексуални връзки. Макар че бях разюздена, се опитвах да не изоставам от училище, защото това беше много важно за родителите ми, те тогава не подозираха за другата част от живота ми, гледаха да съм здрава и да уча. След като завърших гимназията, ме приеха да следвам в друг град и се отделих от семейството си. Винаги съм била от „мацките“ и от жените, по които всички се заглеждат.

Тогава, когато вече бях по-голяма, осъзнах, че от начина си на живот мога да изкарвам пари. Започнах да общувам само с мъже, които бяха с по-висок социален статус, ходих в скъпарски заведения, обличах се възможно най-марково... Години наред животът ми беше низ от сексуални и любовни връзки с богати мъже, някои ми правеха скъпи подаръци, други ме водеха по екскурзии, трети ми даваха пари в кеш. Стигнах до там, че спах с мъже, които са от една компания. Бизнесмените в тези среди се познават. Чувала съм коментари относно тарифата ми и сексуалните ми умения... Тогава сякаш не проумявах какво става, по-точно не го намирах за нещо лошо, бях по течението и не мислех задълбочено... Години наред живях по този начин, като е имало моменти, в които се чувствах страшно щастлива... Докато един ден не забременях от един много богат бизнесмен, с който имахме връзка. Не си мислете, че е било нарочно, не съм искала да го „вържа“, просто се случи. Въобразих си, че може да се съберем и да станем семейство. Тези илюзии не траеха дълго, защото когато му омръзнах, той ме захвърли. Било недопустимо да се ожени за жена, „с която са били половината му бизнес-партньори“. Обеща ми издръжка и нищо повече. Днес, имам останала една скъпа кола, дъщеричка на две годинки, живея сама и получавам издръжка. Гледам я сама. След раждането нещо в мен се промени. В болницата имаше жени, които градяха семейства и бяха толкова щастливи, че ще дарят таткото с неследник... А аз дори не знаех дали искам това дете... Осъзнах, че съм била проститутка, макар и не официално. Сега още ме е страх, че може да остана сама с малкото дете... Моля се дъщеря ми да не разбере моята история и да успея изградя живота си наново...“


Дори тъжна и грозна, в тази история има оптимизъм, защото момичето е осъзнало, че има нужда от промяна. В много от случаите обаче този момент не настъпва и „неофициалните проститутки“ си живеят живота с цел да пазаруват, да пътуват и да се забавляват. Те нямат ценности, просто искат облаги и охолства – само това ги кара да са щастливи. Дори не се замислят, че скъпите парцали отгоре им, няма да имат никакъв смисъл, след като им мине модата и че снимките от екскурзиите, на които стои някой от изсотавилите ги любовници, ще им носят само лоши спомени след време.

Лесно е да станеш такава жена. Трудно е да се промениш след това. Просто защото няма да е останал никой, който държи на теб.
Автор: Деси Великова
Прикачени файлове
seks_2.jpg
seks_2.jpg (75.46 KiB) Прегледано 3755 пъти
seks_1.jpg
seks_1.jpg (117.03 KiB) Прегледано 3754 пъти

enchevstyles
 
Съобщения: 31
Регистриран: 8.12.2008г. в 09:35ч.

Re: "Секс за пари"

Покажи връзката към това мнениеот dool » 2.10.2011г. в 10:56ч.

Всеки продава нещо - кой тялото си, кой интелекта, кой физическа сила. Изборът е наш и не мисля, че е редно да осъждаме другите за техния избор
Аватар
dool
 
Съобщения: 14
Регистриран: 1.10.2011г. в 19:17ч.
Пол: Женски

Re: "Секс за пари"

Покажи връзката към това мнениеот cicaaa » 14.02.2012г. в 20:17ч.

баси казих и 7 или 8 да идва , стана 8и30 нема я нивка а на мене вече ми се изпада в нетрезвото състояние :rudolph:


Още много различни стоки ,които продавам!
http://ttt666.prodavalnik.com/
Аватар
cicaaa
Spammer
Spammer
 
Съобщения: 2873
Регистриран: 2.12.2005г. в 01:52ч.
Пол: Женски

Re: "Секс за пари"

Покажи връзката към това мнениеот cicaaa » 14.02.2012г. в 20:27ч.

а почнах без нея ебал сам я след 4 часа


Още много различни стоки ,които продавам!
http://ttt666.prodavalnik.com/
Аватар
cicaaa
Spammer
Spammer
 
Съобщения: 2873
Регистриран: 2.12.2005г. в 01:52ч.
Пол: Женски

Re: "Секс за пари"

Покажи връзката към това мнениеот ezotv » 5.07.2013г. в 17:21ч.

Винаги се плаща
Ако не е за секс, то е за цветя, вечери, дрънкулки, и така нататък
http://www.ezotv.net
Еротика и запознанства

ezotv
 
Съобщения: 6
Регистриран: 5.07.2013г. в 10:18ч.
Пол: Женски

Re: "Секс за пари"

Покажи връзката към това мнениеот babym » 11.12.2013г. в 17:14ч.

Жалко, че все повече стават тези жени. И после се оправдават, че търсели финансова сигурност и т.н. Толкова им е промит мозъка с чалга, че не ги интересува този насреща тъп ли е, грозен ли е, скучен ли е. Важното е да им купува разни глупости и да си чеше егото

babym
 
Съобщения: 2
Регистриран: 11.12.2013г. в 17:02ч.
Пол: Мъжки

Re: "Секс за пари"

Покажи връзката към това мнениеот lina » 17.03.2014г. в 08:09ч.

То си е за тях в крайна сметка, после заради финансовата си сигурност ще си стоят вкъщи, гледайки деца, докато мъжът им се забавлява с поредната златотърсачка.Това е цената, която плащат те, да бъдат държанки . Вярно е, всичко си има цена, но подобни жени виждат в думата цена само пари, а то става въпрос за цена на време, усилия, емоции...
Аватар
lina
 
Съобщения: 10
Регистриран: 14.03.2014г. в 08:23ч.
Пол: Женски

Re: "Секс за пари"

Покажи връзката към това мнениеот spiritofahawk » 14.06.2014г. в 12:09ч.

Има и почтени начини да не работиш, но да имаш доходи.

https://doyoudream.lr-partner.com/

spiritofahawk
 
Съобщения: 1
Регистриран: 14.06.2014г. в 12:03ч.
Пол: Мъжки

Re: "Секс за пари"

Покажи връзката към това мнениеот galvanit » 16.06.2014г. в 11:16ч.

Не мога да разбера някой хора защо се възмощават, това си е професия :)

galvanit
 
Съобщения: 3
Регистриран: 16.06.2014г. в 11:05ч.
Пол: Мъжки
ТВ: Samsung


Назад към Секс, еротика, любов

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 2 госта