Наръчник на младия вагинолог.

Всякакви деликатни и интимни обсъждания :-).

1. Правила:
    1.1 Единствено в този форум са разрешени вулгарните думи, но не прекалявайте и не се оливайте;
  • 1.2 Толерира се интелигентния начин на изказ и използването на биологичните термини;
  • 1.3 Псувни между потребители, които НЕ участват в дискусията, са за изтриване от Глобалните модератори;
  • 1.4 При нужда (чувствате се прекалено засегнат) предавайте вашите доклади чрез бутон Изображение, а след преглед от Глобалните модератори и по тяхна преценка, ще бъдат взети евентуални действия.

Наръчник на младия вагинолог.

Покажи връзката към това мнениеот . » 27.11.2009г. в 16:42ч.

Наръчник на младия вагинолог! Внимание ! Забранено под 18 години!


Предметът на настоящото проучване, Автентичната БОТ (моля, слагайте главни букви) е нещо наистина рядко срещано, вълнуващо и скъпоценно – нещо като бяла лястовица сред врани или пък като Светия Граал (моля, слагайте главни букви), още повече че според един съвременен автор и самият Свети Граал не е нищо повече от Автентична БОТ.

Автентичната БОТ (АП), това е целта в живота на всеки Истински **** , и когато пътищата на тези два екзотични субекта се пресекат, обикновено получаваме онова, което в научните кръгове обозначават като “Перфектния Секс” ( в квадратите на простолюдието същото е известно като “Вернешка Йебън”). Тоест, получават те, ние нямаме много общо с ни едно от двете събираеми в това уравнение на хоризонталната алгебра.
След така изяснената – поне на пръв поглед – ситуация, възниква въпросът що е то АП, има ли тя пичва у нас, как се разполага във времето и пространството и как може да бъде различена измежду хилядите, ако не и милиони путки от друга номенклатура, тоест Неавтентични или не с такава степен на автентичност, че да заслужат венестото внимание на Истинския ***.
Въпросът за АП възниква в дълбока древност, както можем да видим от статуетки, подобни на Вилендорфската Венера, култовете към Богинята-Путка в Мала Азия и личните бележки на китайската императрица Су Тиен, използвани по-късно в Цитатите на Великия Кормчия** , според които “Голямата БОТ не е голяма БОТ : малката БОТ е голяма БОТ !”. Как можем да правим разлика между двете, тогава, и доколко размерът изобщо има значение в дългите езотерични търсения, които в крайна сметка могат да доведат упорития изследовател до ареала на АП ?
Тънката уловка е, че една АП може да бъде идентифицирана, локализирана и възжелавана, дори да не сте Истински ***, но тогава шансовете Ви да я уплътните клонят към алгебрично отрицателни величини с висока стойност. Все пак, хилядолетните кръстосани и на принципа на произволно включване експерименти са дали някои насоки, които един прохождащ в тази деликатна материя успешно може да използва и да се надява на положителен резултат в личните си търсения.
Младият вагинолог трябва да запомни : АП винаги съчетава наглед несъвместими неща – девичи поглед и курвенски черти (или обратното), лунички и акне, крака, дълги като доживотна присъда и бюст, недвусмислен като чифт цици ... Фигурата й е забележителна, в смисъл, забелязва се отдалече и провокира неопитните изследователи към ненаучни коментари от типа “ Ебаси БОТ!” и др. подобни. АП не се води по модата, защото, каквото и да облече, то й стои добре. Тя дори не носи много аксесоари, просто защото всеки допълнителен нюанс в изгледа би накърнил красотата й (освен това вие така или иначе не обръщате внимание на облеклото и дрънкулките, в общия случай). Обикновено е руса или червенокоса, но почти винаги е брюнетка. Шири се мнението, че колкото по-светли са косите на една жена, толкова повече тя се приближава до Автентичната БОТ. Както повечето мъжки мнения, и то е крайно погрешно – Автентичната БОТ не е просто вагина или цвят на косата, точно както Истинския *** не е сантиметри и мирис на риба. АП е състояние на духа и тялото – ЖЕНСТВЕНОСТТА с главни букви, болдната и подчертана. Тя излъчва ... абе не е ясно какво излъчва, но ефектът му е очеваден. За мъжа АП е същество, което ти се иска едновременно да гушнеш като коте и да клецондриш до пълно обезводняване; жената, за която би се оженил на първа среща и би мразил с проникновение и страст през целия остатък на живота си, без да намери сили да я напусне; жената, която почти винаги си има име и нерядко то е красиво, но ако не я видиш повече, запомняш като ЖЕНАТА с главни букви, болдната и подчертана.
В резюме, АП е ненадейния смисъл в съществуването ви, дори да имате допирни точки с Истинския *** само по отношение на гъстотата на космената покривка. АП – стига да я срещнете и по неведомата женска логика да ви обърне внимание, е онова, за което си струва да се живее : всичко останало е загуба на пари, време и семе.
Дефиницията на АП обаче е комплексна ( да не говорим, че практически е непостижима), и тъй като положителният метод на определение се натъква на известни трудности, що се касае до състояния ( а отгоре на всичко путкостта на една Автентична БОТ е строго субективен въпрос, дори този за автентичността й да е вън от съмнение), нека изброим някои жени от Индекса на Хуан Джакомо ди Сифреди, които под никакъв предлог не бива да бъдат обърквани с Нея ( не, и пиян не може !).

1) Тъпа БОТ

За съжаление на истинските и недотам истински Х., това е огромният процент. Тъпата БОТ е до голяма степен вагина, без други екстри и следователно, както посочва Сифреди в анонимния си труд от 1983г., “без особена индивидуалност, мама им *****”. Тя се води по модата, вместо да накара модата да се води по нея - и ако изглежда блестящо, това се дължи на златните апликации по облеклото. Тя знае наизуст колонките на жълтите списания, четиринайсетте най-добри начина за епилация и личния телефон на най-евтините пластични хирурзи на Балканите, както и броя на чуждите любовници, но отдавна е изгубила представа за своите. Тя не само слуша чалга, но – Господи, помилуй!- дори пее (или поне припява) чалга ... Това, което при АП е силиций и чар, при Тъпата БОТ е силикон и парфюм. Или дори сЕликон и пЪрфюм. Далеч от такива.

2) Претенциозна тъпа БОТ (ПТП)

Това е по-лошият вариант на първи подвид по класификацията на Еблингер. Тази жена/БОТ просто отказва да се примири с очевидния факт, че е природно тъпа, и с характерната за природно тъпите жени/путки упоритост започва да се “убразова”. Въпреки че е на около 25 години, проучванията показват, че има поне две висши образования, а полеви наблюдения сочат, че може да бъде забелязана много често на театър, опера, балет, поетични рецитали, пърформанси и всякакви такива интелектуални чекии; чете непрекъснато, без сама да разбира какво, и в разговор винаги се крие зад имена – Пруст, Стайнбек, Финчър, Фингър, Достоевски, Кончаловски, Майноловски...
Всичко това е много положително, само дето тя продължава да смята, че Мохамед и Архимед са братовчеди, и рано или късно нещата излизат от контрол. Иначе поне е забавна. Конфузно забавна, като ПТП без жертви. В резюме – далеч от такива.

3) Умна БОТ

Така нареченият Vulvo Sapiens, когото много заблудени теоретици приемат като Автентична БОТ, смесвайки лустрото на цивилизацията, лицемерието и политиката на полово равноправие с основния белег на АП, а именно ЖЕНСТВЕНОСТТА с главни букви, болдната и подчертана. Споменатите съвременни реалности са издигнали Умната БОТ до мечтани ( тоест мъжки) висини, но това не я прави щастлива. Де факто нищо не я прави щастлива, защото си е мислела, че издигането до тези мечтани висини ще й даде удовлетворение, но не се е получило съвсем така. Дълбоко – или не толкова дълбоко под споменатото лустро клокочи вулкан на незадоволеност – по всички параграфи и от всякакъв характер, както правилно отбелязва д-р. Ервин фон Замлатен в студията си от 1999г.
Почти винаги феминистка, Умната БОТ насила се отказва от стария и изпитан начин да използва мъжете за свои цели, противопоставяйки ги един на друг, и като резултат ги противопоставя на себе си ***. Незадоволеността й я прави арогантна (не непременно нахална), което дава основание да твърдим, че има толкова общо с Автентичната БОТ, колкото последната с Истинския ***. Но пък има властови амбиции за четирима фюрери, и е готова да премине през огън, вода, Полша и легла, за да постигне своето.
Положителното при нея е, че може да ви научи на хиляди неща ( все пак предимно извън спалнята). Главният минус – че ще ви накара да се чувствате стократно пре ... цакани, задето сте избрали точно нея за учителка.
С две думи – далеч от такива.

4) Дремително влагалище

Позната и под разговорното определение “БОТ заспала”, тази жена/вагина чака с десетилетия някой да случи емоционалния й живот ( понякога изобщо живота й), вместо да се запретне сама да си го случи (има се предвид без вибратор). Свойствено за нея е да се усеща прекалено късно след дългото чакане на Принца, да изпада в кризи на необуздан разврат или да прави грешка след грешка ( винаги се минава през този етап, колкото по-късно, толкова по-болезнено), поради което и сестри Ото и Вилхелм Кушлеви привеждат в свое проучване текста на известната силезийска народна песен :

Не ми било Принцът, мила моя мутерле,
Принцът, йощ Чаровния,
Най ми било Курът, мила моя мутерле,
Курът, йощ Четвъртития ...

Далеч от такива, съветват те, освен ако не сте аристократ или ако нямате полов орган с Г-образно напречно сечение.

5) Зодиакална БОТ – Horoscopus Perambulatus

Зодиакалната БОТ, както постулира и известният астролог Апостол Апостолов, а.к.а. Зодиакалния Маркетингов уй ( моля, спазвайте малката буква), е много досаден вид. Тя е праправнучка на тримата влъхви (заедно), любител-астроном и почти професионален астролог ( вземала е онлайн-уроци от самия Зодиакален Маркетингов уй !!), и смята, че може да обясни всичко с волята на небето, Юпитер в трети том или диарията на Маниту, в зависимост от това на каква вълна е в момента.
Ако Зодиакалната БОТ намира гадаенето с карти Таро за несериозно, просто изчакайте и й припомнете този факт след три месеца, по възможност със свидетели и видеозаписи.
Единственото положително при Зодиакалната БОТ е, че вари много хубаво кафе. Неизвестно защо не мие чашките, но това може да е от асцендента й. Въпреки че знае почти всичко достъпно за всякакви хороскопи, - мантии и зодиаци, приятелят/съпругът й винаги е от зодия , изначално несъвместима с нейната. Ако я попитате, това е то Съдбата ...
Далеч от такива, освен ако не сте Скорпион, а по китайските – Змия, или самият вие не сте запален по бабини халдейщини.

Разбира се, скромният изследователски екип, трудил се над настоящата студия, може да добави още седемдесет вида и подвида путки, но ще се задоволим да отбележим само, че според последни изследвания – в съзвучие с непредсказуемата женска природа, АП проявява тенденция в статистически значим брой случай да се оказва това, което не е.
Казано с други думи, тя може наглед да е 1), 2), 3), понякога 4) или дори 5), но с оглед Автентичността й в един определен момент това остава без значение. Автентична, тоест, екипът счита онази БОТ, която може да причини у субекта на изследване симптомите, изложени в частта, напътстваща младия вагинолог – тоест да направи и от един потен мишок Истински ***, като за осветляване на въпроса са нужни допълнителни практически изследвания. Молим доброволките да звънят на тел.ХХХХХХХХХХХ, ако дава заето – ХХХХХХХХХХХХ

Благодарности:

Всеки, на когото горното изследване се струва напълно безсмислено и заключенията на авторите – безпочвени и изсмукани от пръстите, в момента се радва на тяхното презрение.
На останалите КАТАФРАКТУС**** искрено благодари за отделеното време и се надява да пробуди у тях стремеж към вагинална просвета и уважение към Автентичните Путки, които/каквото/колкото/където и да са те.
Специални благодарности на Теди Велинова, Ленчето от Околовръстното и Мая от седми Ж-клас

* Познат в женските среди, незнайно защо, като "пълен ***"
** Не ви ли звучи това много подобно на "Истинския ***" ??
*** Което всява у редица изследователи съмнения относно интелигентността й.
****Клинична Асоциация за Теоретични Анализи на Физикохимичните Реакции и Амбулаторни Кръстосани Тестове на Усещанията и Съзнанието.

:haha:
Изображение
Аватар
.
 
Съобщения: 7135
Регистриран: 2.04.2004г. в 20:13ч.
Пол: Мъжки
ТВ: Sony Bravia с CAM (Conax)

Re: Наръчник на младия вагинолог.

Покажи връзката към това мнениеот RAMBO » 27.11.2009г. в 21:21ч.

Шерифе как си с главата? :blink:
Аватар
RAMBO
LaMeR
LaMeR
 
Съобщения: 425
Години: 25
Регистриран: 4.07.2005г. в 21:09ч.
Град: Русе
Пол: Мъжки
В момента: Слуша грозен метЪл..

Re: Наръчник на младия вагинолог.

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 28.11.2009г. в 11:50ч.

Не мисля че проблема е в главата, просто най-вероятно не е виждал пу*ка на живо от много време, пък за АП да не говорим, та затова само това му се привижда и сънува ;)
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Наръчник на младия вагинолог.

Покажи връзката към това мнениеот root » 28.11.2009г. в 22:08ч.

RAMBO написа:Шерифе как си с главата? :blink:


На Шери му се е*е че две не вижда...
mobilio - професионални мобилни приложения
Аватар
root
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 2642
Регистриран: 25.07.2004г. в 23:04ч.
Град: 1d10tl@nd
Пол: Мъжки

Re: Наръчник на младия вагинолог.

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 28.11.2009г. в 22:41ч.

root написа:
RAMBO написа:Шерифе как си с главата? :blink:


На Шери му се е*е че две не вижда...

:thumbsup2:
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки


Назад към Секс, еротика, любов

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 2 госта

cron