Понятието свестен мъж

Всякакви деликатни и интимни обсъждания :-).

1. Правила:
    1.1 Единствено в този форум са разрешени вулгарните думи, но не прекалявайте и не се оливайте;
  • 1.2 Толерира се интелигентния начин на изказ и използването на биологичните термини;
  • 1.3 Псувни между потребители, които НЕ участват в дискусията, са за изтриване от Глобалните модератори;
  • 1.4 При нужда (чувствате се прекалено засегнат) предавайте вашите доклади чрез бутон Изображение, а след преглед от Глобалните модератори и по тяхна преценка, ще бъдат взети евентуални действия.

Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот cicaaa » 12.11.2008г. в 10:39ч.

Истината е, че свестни мъже има. И те изобщо не са малко. Просто не са на мода. Сега се харесват лошите момчета. Тези, които карат скъпи коли, излизат с манекенки и пият само марков алкохол. Те са тези, които сега са в светлините на прожекторите. И така, унесени в светска суета забравяме за всички останали мъже и момчета, които всеки ден карат толкова много жени да се чувстват щастливи. Те работят и правят кариера не само заради себе си, но и заради хората, които обичат. За да им осигурят спокоен живот и нормални удобства. Те намират време, за да правят малки изненади на жената до себе си, да я накарат да се чувства специална. И то без да й подаряват диаманти... Те гледат децата, когато тя отива на фризьор или обяд с приятелки, защото осъзнават, че освен майка тя има нужда да бъде и личност. Те са тези, които не се притесняват да приготвят понякога сами вечерята и това не ги кара да се чувстват по – малко мъже. Те са готови да изслушват половинката си и да се съобразяват с желанията й без да се страхуват, че някой ще им лепне етикета мухльовци.

Те са всички тези свестни мъже, които ежедневно срещаме на улицата, разговаряме с тях в офиса или плащаме на една каса с тях вечер в магазина. Свестните мъже са тук и са повече отколкото предполагаме. Въпросът е да им обърнем внимание и да се научим, че няма как да искаме свестен мъж, ако самите ние сме кучки!


http://news.vestnik24.com/lifestylebg/l ... 1&mode=new


Още много различни стоки ,които продавам!
http://ttt666.prodavalnik.com/
Аватар
cicaaa
Spammer
Spammer
 
Съобщения: 2873
Регистриран: 2.12.2005г. в 01:52ч.
Пол: Женски

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Buria_v_chasha » 12.11.2008г. в 13:49ч.

Умряха във Втората световна война :D
Последна промяна Buria_v_chasha на 12.11.2008г. в 15:57ч., променена общо 1 път
Аватар
Buria_v_chasha
 
Съобщения: 280
Години: 99
Регистриран: 13.06.2005г. в 17:35ч.
Град: niakude

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот DuReX` » 12.11.2008г. в 14:10ч.

еее стига глупости вече ми писна защо всички искат да търсят "истинските" мъже...ми аз пък мога да кажа че мъжете са 20 пъти по свестни и по истински от жените...я се замислете малко всичките гримове,червила и мазила за мъже ли са измислени,а изкуствените коси??И в този ред на мисли кое точно им е "истинското" и "свясно" на жените?Чудно ми е на какво ще прилича едно момиче на моята възраст ако сутринта стане от леглото и излезе направо от тях без да се мацоти с 1000кг гримове??Ще прилича на *** тъй че стига сте търсили истинските мъже ами се замислете има ли истински жени!!!
Skype-->Volley_4
Аватар
DuReX`
 
Съобщения: 280
Регистриран: 19.06.2005г. в 22:21ч.
Град: на тавана

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот alx » 12.11.2008г. в 14:29ч.

Айде тръгна и тука флейма. Нали се сещаш за какво се ползват всичките тези козметики и за коя възрастова група са предназначени. Това, че девойките от 14 годишна възраст започват да се мацотят и обезобразяват брутално бива, щото няма кой да ги възпита и да им даде насока. Телевизията е една гигантска машина за промиване на мозъци и втълпяване (подсъзнателно) на вкусове, мисли и тн.Една млада и умна жена никога няма да се маца с подобни глупости.
Последна промяна alx на 12.11.2008г. в 14:57ч., променена общо 1 път
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Аватар
alx
 
Съобщения: 232
Години: 32
Регистриран: 19.05.2005г. в 12:05ч.

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 12.11.2008г. в 15:59ч.

То нито свестните мъже, нито свестните жени са на мода.
Аз като видя някоя от тези патки, дето са се натруфили с 1 сантиметър грим, и се друсат на чалга запалили цигара (дори само едно от тези трите) просто се отвращавам, дори и да са имали някога хубаво лице.
Само че след 10 години ходене с по 1 сантиметър грим, за да ги гонят разни разгонени пикльовци, лицата им на 25 години вече са като във военен полигон - пълни с кратери.

А истинския проблем ми е че уж свестните момичета продължават като тъпи патки да гледат захласнато по "лошите момчета" да въздишат по тях, и така докато им разбият сърцето по няколко пъти. (същото важи и за повечето "свестни момчета" ама за тях не ме боли много че гонят тъпите гримоцани патки :D
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 37
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Buria_v_chasha » 12.11.2008г. в 16:03ч.

alx написа:Айде тръгна и тука флейма. Нали се сещаш за какво се ползват всичките тези козметики и за коя възрастова група са предназначени. Това, че девойките от 14 годишна възраст започват да се мацотят и обезобразяват брутално бива, щото няма кой да ги възпита и да им даде насока. Телевизията е една гигантска машина за промиване на мозъци и втълпяване (подсъзнателно) на вкусове, мисли и тн.Една млада и умна жена никога няма да се маца с подобни глупости.

Я стига глупости. Аз пък познавам мъже които искат жената до тях да е гримирана и добре изглеждаща. Не може да се ходи като призрак . Друг е въпроса че сегашните момичета се мажат като че ли ще играят пантомима.
Хубаво е жената да слага по малко грим, но без прекаляване.
Пак ще дам пример със себе си и моля да ме извините. По принчип съм доста блед човек и малко грим ме прави малко свежа иначе изглеждам като ...... Не знам мъжете около мен как ме определят, но щом сина ми преценява че трябва да слагам......
Всичко трябва да има граници на допустимото
Аватар
Buria_v_chasha
 
Съобщения: 280
Години: 99
Регистриран: 13.06.2005г. в 17:35ч.
Град: niakude

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот DuReX` » 12.11.2008г. в 18:17ч.

ми значи стигаме до извода че мъжете са доста по ИСТИНСКИ и според мен доста по свестни от повечето момичета (жени) и за това не мога да разбера каква е тая мания да се казва че няммало свестни мъже...ема то жените теи или иначе не знаят ко искат.Хем мъжете да са универсални а в същия момент де да са безмозъчни и натруфени кукли дето стават само за ГЛЕДАНЕ :doh:
Skype-->Volley_4
Аватар
DuReX`
 
Съобщения: 280
Регистриран: 19.06.2005г. в 22:21ч.
Град: на тавана

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Nik16 » 12.11.2008г. в 19:00ч.

GumZa_ написа:Истината е, че свестни мъже има. И те изобщо не са малко. Просто не са на мода. Сега се харесват лошите момчета. Тези, които карат скъпи коли, излизат с манекенки и пият само марков алкохол. Те са тези, които сега са в светлините на прожекторите. И така, унесени в светска суета забравяме за всички останали мъже и момчета, които всеки ден карат толкова много жени да се чувстват щастливи. Те работят и правят кариера не само заради себе си, но и заради хората, които обичат. За да им осигурят спокоен живот и нормални удобства. Те намират време, за да правят малки изненади на жената до себе си, да я накарат да се чувства специална. И то без да й подаряват диаманти... Те гледат децата, когато тя отива на фризьор или обяд с приятелки, защото осъзнават, че освен майка тя има нужда да бъде и личност. Те са тези, които не се притесняват да приготвят понякога сами вечерята и това не ги кара да се чувстват по – малко мъже. Те са готови да изслушват половинката си и да се съобразяват с желанията й без да се страхуват, че някой ще им лепне етикета мухльовци.

Те са всички тези свестни мъже, които ежедневно срещаме на улицата, разговаряме с тях в офиса или плащаме на една каса с тях вечер в магазина. Свестните мъже са тук и са повече отколкото предполагаме. Въпросът е да им обърнем внимание и да се научим, че няма как да искаме свестен мъж, ако самите ние сме кучки!


http://news.vestnik24.com/lifestylebg/l ... 1&mode=new


Сигурен съм, че нещата с мъжете и жените винаги са стояли по този начин. Разликите в разбиранията за живота основно зависят от разликите във възраста и опита. Ние сме като животните /сори ако това обижда някое животно :) /, а те както се сещате, избират най-силния и здрав екземпляр за продължаване на рода. Това е. Всичко друго е само украса.
Аватар
Nik16
 
Съобщения: 222
Регистриран: 24.09.2008г. в 19:47ч.

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот cicaaa » 12.11.2008г. в 20:51ч.

Buria_v_chasha написа:Умряха във Втората световна война :DБарабар с Хитлер :mml:


Още много различни стоки ,които продавам!
http://ttt666.prodavalnik.com/
Аватар
cicaaa
Spammer
Spammer
 
Съобщения: 2873
Регистриран: 2.12.2005г. в 01:52ч.
Пол: Женски

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот alx » 16.11.2008г. в 12:41ч.

22 годишна, първото нещо, което пита след като ми прави комплимент за вкуса ми към музиката....

е1: /ignored
Прикачени файлове
pf1.jpg
pf1.jpg (16.66 KiB) Прегледано 2779 пъти
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Аватар
alx
 
Съобщения: 232
Години: 32
Регистриран: 19.05.2005г. в 12:05ч.

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Buria_v_chasha » 16.11.2008г. в 17:13ч.

Нормално е да те пита.... не се ядосвай . Все пак външността е важна в бъдещ контакт.
Нали знаеш: " По дрехите посрещат, по акъла изпращат"
жалко е че така понякога пропускаме хубавите и свестни хора, защото не сме дали шанс да изпратим.
Пък и не съм срещала мъж да каже : Искам ГРОЗНА и умна жена!
Всеки казва искам: Красива и умна!
Ниой мъж не се заглежда след закръглена и грозна....
Аватар
Buria_v_chasha
 
Съобщения: 280
Години: 99
Регистриран: 13.06.2005г. в 17:35ч.
Град: niakude

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот alx » 16.11.2008г. в 18:04ч.

Нормално е след известно време да ме пита, когато се опознаем. Това е все едно да кажеш:
Здравей, хареса ми никът ти, дай снимка!
другото не ме интересува
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Аватар
alx
 
Съобщения: 232
Години: 32
Регистриран: 19.05.2005г. в 12:05ч.

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Buria_v_chasha » 16.11.2008г. в 19:04ч.

Добре е да има и такива хора за да можем да оценим свестните . Нали така? иначе всички ще сме еднакви
Аватар
Buria_v_chasha
 
Съобщения: 280
Години: 99
Регистриран: 13.06.2005г. в 17:35ч.
Град: niakude

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 16.11.2008г. в 19:06ч.

alx написа:Нормално е след известно време да ме пита, когато се опознаем. Това е все едно да кажеш:
Здравей, хареса ми никът ти, дай снимка!
другото не ме интересува
Еми не иска да си губи времето да говори с някой дето след това няма да и хареса на външен вид :D
Всъщност смятам го за нормално да се иска снимка нейде към края на първия час от чата, и дори твърдо стоя зад това, защото все пак човек е комбинация от външности и характер, ама да се започва с това показва че явно няма акъл за нещо повече...

Поне 2-3 други теми да се минат в разговора, че да придобиеш някаква елементарна представа за човека отсреща преди да се мине на външност.
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 37
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Buria_v_chasha » 16.11.2008г. в 19:29ч.

bobby_GBG написа:
Поне 2-3 други теми да се минат в разговора, че да придобиеш някаква елементарна представа за човека отсреща преди да се мине на външност.

понякога години са нужни за да разбереш колко си смотан :blush: а пък за да разбереш другия какъв е- понякога трудно разгадаемо....невъзможно
Аватар
Buria_v_chasha
 
Съобщения: 280
Години: 99
Регистриран: 13.06.2005г. в 17:35ч.
Град: niakude

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 16.11.2008г. в 20:46ч.

Казах "някаква елементарна представа" :rolleyes:
То е ясно че няма как за няколко часа чат да опознаеш един човек, но обикновено много неща си проличават през първия час. Особено прекалено повърхностните и/или доста тъпи хора им личи от километри. :happy:
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 37
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот alx » 18.11.2008г. в 18:24ч.

bobby_GBG написа:Казах "някаква елементарна представа" :rolleyes:
То е ясно че няма как за няколко часа чат да опознаеш един човек, но обикновено много неща си проличават през първия час. Особено прекалено повърхностните и/или доста тъпи хора им личи от километри. :happy:За това и постнах откъса от разговора ми с девойката. Бтв, за протокола, тази част беше от първите 10 минути разговор :)
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Аватар
alx
 
Съобщения: 232
Години: 32
Регистриран: 19.05.2005г. в 12:05ч.

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот root » 18.11.2008г. в 19:27ч.

alx написа:
bobby_GBG написа:Казах "някаква елементарна представа" :rolleyes:
То е ясно че няма как за няколко часа чат да опознаеш един човек, но обикновено много неща си проличават през първия час. Особено прекалено повърхностните и/или доста тъпи хора им личи от километри. :happy:За това и постнах откъса от разговора ми с девойката. Бтв, за протокола, тази част беше от първите 10 минути разговор :)


А следващите 10 тя ти показа снимка по бельо?
mobilio - професионални мобилни приложения
Аватар
root
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 2642
Регистриран: 25.07.2004г. в 23:04ч.
Град: 1d10tl@nd
Пол: Мъжки

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 18.11.2008г. в 21:23ч.

Свестните мъже са тук и са повече отколкото предполагаме. Въпросът е да им обърнем внимание

ей ма мени :blush:
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот cicaaa » 19.11.2008г. в 00:44ч.

АЗ СЪМ ПОЕЧЕ ОТ СВЕСТЕН :mml: С ФИНАНСИ НЕИЗПРАВЕН ОТ КУПОНА НЕ СЪМ ЗАБРАВЕН :drunk:


Още много различни стоки ,които продавам!
http://ttt666.prodavalnik.com/
Аватар
cicaaa
Spammer
Spammer
 
Съобщения: 2873
Регистриран: 2.12.2005г. в 01:52ч.
Пол: Женски

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот hitmanub40 » 20.11.2008г. в 13:58ч.

Ще си позволя да отговоря на поста на Гъмзата по малко по-нестандартен метод, като преди това дам мой личен пример и становище. Проблемът със изчезването на свестните мъже наистина е факт. Работил съм във фирми, в които персоналът от дамите е бил доста по-значителен от мъжкият такъв. Принципно съм от хората, които не се притесняват да общуват с жените или да разграничавам контактите си по групи мъже/жени. Същото обаче не се отнася за повечето, които са на моята и под моята възраст. "Разграничаване на контактите" - именно, мъжете контактуват само с мъже, жените само с жени. Ако обаче схемата се разпадне и един от групата "мъже" отиде при групата "жени" се създава т.нар. "интрига". Какво имам предвид, ли? Пример:
- "Защо мъжа "Х" ще отиде при жената "Y", откъде-накъде?! Защо ще трябва да се нарушава тази "хармония"?
Това е наблюдаван фактор масово в днешно време. Дистанциране между половете. Всеки който се отдели от определена група, независимо от неговите намерения - флирт, общи приказки, кореспонденция на работна основа и др., започва да бъде следен като отделен субект за обсъждане. Така се пораждат слуховете, клюките, клеветите, недоверието и още куп нелицеприятни за всеки случил се в такава ситуация фактори. И аз питам, къде отидоха връзките между хората от двата пола? Защо трябва да има разграничаване и всеки против разграничаването, да бъде одумван, вместо да бъде приветстван като човек, отворен за контакт, пък било то и обикновен пич-сваляч! Вземете един прост пример от новият сезон 4 на "Биг Брадър" - ситуацията там е идентична. За тези, които не го следят, само ще поясня, че там се създадоха т.нар. "отбори" между жени и мъже, и вместо да се търси близост между половете, както си е съвсем закономерно в природата, те почнаха да се обсъждат, интриганстват и нищо повече!
Такова е положението и извън къщата на "Бъг Брадър". Мъжете вече се притесняват да бъдат мъже. В заведенията стоят самотни дами срещу група мъже и никой не посмява да поеме инициативата за разговор помежду им, да не говорим за случаен флирт. Ако пък се приближи само един мъж към групата от жени, той също е обречен на провал, защото видите ли, момичето ще откаже флирта, за да не бъде обсъждано от приятелките си. За положителен изход от ситуацията можем да говорим само, ако групичката мъже като цяло обхванат групичката жени и всеки заприказва отделна дама. Иначе казано с други думи - отборна работа?!?!
Ето затова, в днешно време на мъжете им трябва много повече от кураж, стабилно финансово положение, добър външен вид и добри маниери, а именно цяла армия от приятели, които да мъкне на гърба си за всички поводи. Ето затова няма вече истински и самостоятелни свестни мъже, такива, които да могат да поемат инициативата в собствени ръце, да са сигурни в себе си и стъпали на твърда почва. Всички други, които ходят с групичките са доказани хора с комплекси, без собствено мислене и авторитет. Това е.
ASROCK Z77 EXTREME4
Intel Core I5-3350P 3.1GHz Freezer i30
Palit GeForce GTX 660 2GB
SU CM SILENT PRO M 600W
2X4G DDR3@2400 GEIL EVO CORSA
SD SX900 256GB SATA3

PlayStation 3 Phat 60GB (Upgraded to 320GB) Rogero CFW 4.30
Xbox 360 20GB Jasper iXtreme lt+ 3.0 RGH
Nintendo Wii + DC2 Pro + Homebrew Channel
PlayStation Vita 3G 16GB
Nintendo WiiU
Изображение
Аватар
hitmanub40
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 1363
Регистриран: 18.03.2008г. в 15:09ч.

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Buria_v_chasha » 20.11.2008г. в 15:52ч.

hitmanub40 написа:Ето затова, в днешно време на мъжете им трябва много повече от кураж, стабилно финансово положение, добър външен вид и добри маниери, а именно цяла армия от приятели, които да мъкне на гърба си за всички поводи. Ето затова няма вече истински и самостоятелни свестни мъже, такива, които да могат да поемат инициативата в собствени ръце, да са сигурни в себе си и стъпали на твърда почва. Всички други, които ходят с групичките са доказани хора с комплекси, без собствено мислене и авторитет. Това е.

Ей на това му се вика признание :thumbsup:
През последните години винаги съм се чудила защо някой които иска да говори с теб и иска де те види чака другия да направи тази крачка.... комплекси? ??? Затова често казвам че искам да съм мъж, защото съм такъв тип характер който може да се държи по мъжки.
Наблюдавам сред познатите си какви женчовци са ...... " Бе искаш да поканиш някого на кафе. Ми направи го бре кво има да опиташ, пък друг е въпроса ще ти откажат ли или не. Ако не си опитал няма да знаеш какво мисли отсрещния човек" Понякога така се получават разминаванията между хората.
Пък и щом искате да се наричате мъже- дръжте се като такива иначе не се сърдете че жените ви обиждат с онези грозни думички......
Аватар
Buria_v_chasha
 
Съобщения: 280
Години: 99
Регистриран: 13.06.2005г. в 17:35ч.
Град: niakude

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот alx » 20.11.2008г. в 17:36ч.

ЛОЛ, това си спомням, че го правехме в 7 клас. Когато бачках, нямах такива проблеми. Даже мога да кажа, че общувах повече с женската част от персонала. Явно колегите ти са доста ограничени хора. За последната ти част от поста мога да кажа, че не винаги групичката и хората, които си водиш са признак на това. Също така много зависи от характера ти и манталитета ти, на жените това им допада доста. Естествено, че тъпото ще гледа САМО по-горе споменатите качества. Мене примерно ми е по-приятно да излизам с индивиди от женски пол, поради простата причина, че с тях се води сравнително интелигентен и приятен разговор.
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Аватар
alx
 
Съобщения: 232
Години: 32
Регистриран: 19.05.2005г. в 12:05ч.

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Buria_v_chasha » 20.11.2008г. в 17:42ч.

Аз пък предпочитам да работя и излизам с мъже, защото с тях ми е по.спокойно. С тях няма излишни клюки...... може би това се е получило и от времето ми на подрастване / в детската градина съм била в група само с момчета, после работих на място само с мъже/

Сега предпочитам да съм само с определени хора и само един индивид с мъжки полови белези/ иначе с държание не знам от какъв пол!/ ...... За съжаление - желанието ми се разминава с реалността
Аватар
Buria_v_chasha
 
Съобщения: 280
Години: 99
Регистриран: 13.06.2005г. в 17:35ч.
Град: niakude

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот alx » 20.11.2008г. в 17:49ч.

Миии .. каката ти си сe измомчелевила от толкова много момчета :thumbsup: За кафенцето по-горе ...може просто да си поприказваш с човечеца, ако ти направи впечатление да я поканиш.... :)
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Аватар
alx
 
Съобщения: 232
Години: 32
Регистриран: 19.05.2005г. в 12:05ч.

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот Buria_v_chasha » 20.11.2008г. в 18:01ч.

mhm :innocent:
Аватар
Buria_v_chasha
 
Съобщения: 280
Години: 99
Регистриран: 13.06.2005г. в 17:35ч.
Град: niakude

Re: Къде са свестните мъже?

Покажи връзката към това мнениеот BRAIN_PAIN » 4.01.2009г. в 03:49ч.

А защо трябва да се разделяме на мъже и жени :hi: Не може ли да попитаме направо "Къде са свестните хора" :unsure:
I am only human..
Изображение Рецепти - Готви лесно и бързо с тези рецепти!
Настауто - тунинг части

Поздрави,
Пламен Иванов
Аватар
BRAIN_PAIN
 
Съобщения: 912
Години: 32
Регистриран: 17.10.2005г. в 16:28ч.
Град: End Of The Road
Пол: Мъжки

Понятието свестен мъж

Покажи връзката към това мнениеот simmen » 23.03.2010г. в 21:07ч.

Днес се натъкнах на едно мнение на моя позната. Накратко явно момичето разочаровано от някого беше на мнение: "Свестни мъже не останаха". Та като човек с крайно необичайно логическо мислене имам въпрос към всички дами:
Как си представяте свестен мъж?
http://www.realweb-bg.com - уеб дизайн, уеб програмиране и хостинг базиран в Русе.
http://vkusno.vlez.eu - кулинарни рецепти за всяка домакиня
http://www.mitak.info

simmen
 
Съобщения: 176
Регистриран: 25.03.2004г. в 20:46ч.
Град: Ruse, Zdravec Iztok

Re: Понятието свестен мъж

Покажи връзката към това мнениеот The_Yassen » 23.03.2010г. в 21:09ч.

Виж сега аз като една видна дама ще ти кажа, че свестни мъже никога не е имало точно за това се наричат мъже.
Изображение
Изображение
Аватар
The_Yassen
 
Съобщения: 479
Години: 30
Регистриран: 24.08.2009г. в 11:40ч.
Пол: Мъжки

Re: Понятието свестен мъж

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 24.03.2010г. в 00:11ч.

Ти - Видна дама? :laugh:
А колкото до жените - за тях няма свестни мъже просто защото тях не ги интересуват свестните мъже.
Колкото по-добър е един мъж - толкова по-безинтересен е, а колкото по-често се държиш гадно с жените, толкова повече си им интересен. Естествено не трябва да се прекалява с гадното де.

Истината е хем да си добър в един момент, хем в следващия да си гаден.
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 37
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Следваща

Назад към Секс, еротика, любов

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 2 госта