Как се казват тези филми?

Имате впечатления от някой филм или сериал? Искате да обсъдите нещо повече относно кино жанровете? Нещо интересно за споделяне? То улучили сте точното място :-).

Как се казват тези филми?

Покажи връзката към това мнениеот fresa_e » 31.05.2017г. в 03:23ч.

Здравейте! Преди доста време гледах два филма, сега бих искала пак да ги гледам, но не си спомням как се казват, надявам се някой да сети и да помогне :) започвам с първия: някакви същества са превзели Земята, като всеки ден инжектират в главите на хорат нещо с което им променят изцяло живота, спомените, работата, къщата дори. В Една от сцените се виждаше как едно бедно семейство в малка къща и малка маса им дават нов живот и нови спомени в които са богати, къщата става голяма и луксозна, масата дълга и препълнена... Всички са под влияние на това вещество освен главния герой, който забелязва че един и същи човек е всеки ден с различна професия. Например адвокат единия ден, а на другия ден е продавач, а като го попита от колко време е на тази работа той и в двата случая отговаря че от години. Така главния герой започва да търси отговори за да разбере какво се случва. Друго не си спомням :blush:
А от другия филм също си спомням много малко, той ми напомня леко на "Шоуто на Труман" . Главния герой разбира че се намират в някакъв закрит свят с формата на кръг като на охльов , виждаше такива кръгчета почти навсякъде като знаци . Имам някакви спомени че действието се развиваше около Маями. Имаше табели на Miami beach, но всеки път като искаше да излезе от там нещо се случваше и не успяваше. Спомням си някакъв влак. Имаше убийства. :hmmm:

fresa_e
 
Съобщения: 1
Регистриран: 31.05.2017г. в 02:47ч.
Пол: Женски

Назад към Филми

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 2 госта