Your_girl написа:мечтая за човека който ми взе сърцето преди около 4 години.
Мечтая той да се почукана вратата ми и да ми каже че му липсвам. Мечтая да най сетне да разбере че се обичаме и че имаме нужда един от друг.
Мечтая да сбъдна мечтите му за семейство и да го направя татко- най прекрасния татко!
Мечтая да има време за мен .... Мечтая да бъде по сигурен в мен и да намира време за мен. Мечтая да бъде по уверен в себе си....Мечтая да допусне и мен в живота си за да му покажа колко много го обичам и че през всичките тези години мислите ми са били насочени само към него.
мечтая да спра да го очаквам около телефона и компютъра, а да е по често в живота ми.
МЕЧТАЯ И В ДРУГИЯ ЖИВОТ ДА Е С МЕН И ЗАВИНАГИ, ЗАЕДНО С НЕЩАТА КОИТО СА НЕДЕЛИМИ ОТ НАС!
hitmanub40 написа:Мечтая си за жена, която освен много да иска и да дава толкова - друго не ща!
много е лесно..просто и го казваш.....може би и тя очаква същото , но като дама да не смее да поеме инициативата
Поне така съдя по себе си....независимо че се имам за еманципирана жена никога не бих поканила аз някого
Jp написа:
kristal_m написа:Мечтая си за младо маце,което да ме люби яко ,а аз да си пийвам питиетоЕдин път се живее,нали?
Buria_v_chasha написа:kristal_m написа:Мечтая си за младо маце,което да ме люби яко ,а аз да си пийвам питиетоЕдин път се живее,нали?
Мечтите се сбъдват когато го искаме силно
GumZa_ написа:Buria_v_chasha написа:kristal_m написа:Мечтая си за младо маце,което да ме люби яко ,а аз да си пийвам питиетоЕдин път се живее,нали?
и идват сбъднати когато сме осакатяли
Buria_v_chasha написа:GumZa_ написа:Buria_v_chasha написа:kristal_m написа:Мечтая си за младо маце,което да ме люби яко ,а аз да си пийвам питиетоЕдин път се живее,нали?
и идват сбъднати когато сме осакатяли
Гъмза не бъди черноглед. Дори и осакатяли можем да опитаме да продължим напред. Ако човека до нас е истински стават чудеса- хора проглеждат, прохождат, обичат отново....... но е нужен човек....истински човек
GumZa_ написа:
В момента мисля за мн неща но не си ги мечтая
PinkLove написа:@Buria_v_chasha ти си просто грамадния оптимист... не мисля че живота е само хубаво хубаво... но все пак аз съм според думите на хора който не са ме познавали и после съм се запознал с тях "Ти изглеждаш злобен, недружелюбен, тъжен" но все пак аз също мечтая...Мечтая мечтая... и какво от всичките ми мечти съм постигнал сам някой защото бяха матерялни постигнах си от 3те ми мечти на главен план 2... и защо защото си седнах на ***а тръгнах си по тъпя към тях и си ги постигнах... но това е матерялното...А да 3тата мечта не е матерялна... но нея... немога да я постигна трудно е...бях се доближил до нея... ама имам чувството че пак пропадам надолу...
GumZa_ написа:за това искам да има поне приятели компания да пия мента с кондензирани млека да слушаме хубави песни и да има жени за секс![]()
\Kuti - Qhabibi.mp3
Buria_v_chasha написа:GumZa_ написа:за това искам да има поне приятели компания да пия мента с кондензирани млека да слушаме хубави песни и да има жени за секс![]()
\Kuti - Qhabibi.mp3
Гъмза това не са мечти. Това са всикидневни желания които сбъдваме лесно и не е нужно да полагаме усилия.
Мечтата е усилие, понякога мъка,друг път положителни емоции.....
Мечтата е много сълзи .... смях, усмивки. Надежди за утрешния ден
Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 2 госта