Защо Доган печели!

Всичко с политическа насоченост.

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот clearly » 30.03.2010г. в 10:05ч.

Камен Костадинов: ДПС също иска да знае кой е завишил цената на "Цанков камък"
09:58 на 30 мар 2010, Ние също искаме да знаем кой е завишил два пъти цената на "Цанков камък", заяви заместник-председателят на Парламентарната група на ДПС Камен Костадинов пред Би Ти Ви.

"Прокуратурата трябва да каже как се е стигнало до увеличаване на цената. Доган няма вид на притеснен човек за хонорара си", каза още той.

По думите му Ахмед Доган е получил хонорара си от частно търговско дружество - Институт по минно дело за разработка свързана с прехвърляне на води, но не само за "Цанков камък".

Костадинов заяви също така, че от ДПС нямат притеснения за проверките на бивши министри от тяхната квота.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/03/ ... nae_koi_e/

Абе и аз искам да знам защо двайсет години все некадърници и крадци ни управляват ,ама няма кой да ми каже защо се получава така? ;) ;) ;)
ИзображениеИзображение
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България
Аватар
clearly
 
Съобщения: 486
Регистриран: 28.09.2009г. в 21:40ч.
Пол: Женски

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот clearly » 4.04.2010г. в 14:00ч.

Мадам В - авария в канализацията. А се правят, че не мирише
Изображение
Според Доган “Мадам В”, в която се позна сама журналистката от “Труд” Валерия Велева (а и всички я познаха) подновила офертата си да бъде “таен P.R.” на ДПС, тоест искала “възнаграждение за “добър тон” в нейните писания
Случаят с писмото на Доган “До Мадам В” е като авария в канализацията. Избил е мръсен канал, кал и смрад са излезли на открито. Голяма беля, къщата ще смърди дълго, може да се оправи само с основен ремонт.

След като един от най-влиятелните политици в държавата обвини журналистката “Мадам В” в корупция, рекет и търговия с влияние, настъпи затишие. Като камък в блатото - цоп. И тишина. Но не се знае дали няма да последва буря.

Според Доган “Мадам В”, в която се позна сама журналистката от “Труд” Валерия Велева (а и всички я познаха) подновила офертата си да бъде “таен P.R.” на ДПС, тоест искала “възнаграждение за “добър тон” в нейните писания.

Чиста проба подкуп и рекет. В случая не го предлага засегната страна, като се разчу при ареста на един бивш министър през седмицата. Все едно следователят по делото на министъра сам да си поиска подкуп. Сигурно е имало и такива случаи със съдии, прокурори и следователи. А как е с журналистите?

Валерия Велева се яви в един ден в четири телевизии да обяснява, че ще съди Доган, и че никога не е взимала пари от политици.

На кого да вярваш?

На “моралния стожер” Доган или на “моралния рупор” Валерия Велева? Много труден избор.

От една страна, да се разкрие, че някой политик е корумпиран, не е новина. Хората са убедени, че е така. Мнозина не харесват Доган и смятат, че неговата партия ДПС яко е бъркала в кацата с меда при предишното управление. И като потвърждение на това в. “Труд” нанесе сериозен удар на Доган - разкри, че е взел 1,5 млн. лв. хонорар като консултант по хидроенергийни проекти.

Години наред “Труд” се отнасяше прекалено уважително към Доган, както и към президента Първанов, Бойко Борисов и др. Щадеше го, премълчаваше на моменти гафове и т. н. Едни мазни отношения, от които някак не ти става хубаво, та чак ти се повдига понякога…

Велева, като основен политически наблюдател на “Труд”, е една от журналистките, които направиха така, че хората да предпочетат да четат т. нар. жълти вестници, защото откриват в тях повече истини за това, което се случва, отколкото в уж сериозните.

И една от журналистките, която демонстрираше близост с Доган (ексклузивни изявления, интервюта само за нея и т. н.), беше именно Валерия Велева. Близостта беше толкова явна, че в медиите се появиха клюки, че Велева ще оглави медийната група на Доган, след като той купи и вестниците “Труд” и “24 часа”, за което се водеха преговори чрез Дилян Пеевски. И точно Велева написа разгромяваща статия “Парите повличат Доган и ДПС”, в която го рисува с черни краски, след като довчера е ваяла образа му на голям политик.

Защо така тя и вестникът се обърнаха срещу човека, когото до неотдавна са тачили?

Почти всички наблюдатели смятат, че това е дълбоко организирана атака, а не просто журналистическо разкритие на “Труд”. А то не е и кой-знае какво разкритие – Доган е взел парите официално и е вписал това в данъчната си декларация. Въпросът е във внушението – Доган взима пари от обект “Цанков камък”. Точно това, изглежда, го е вбесило, защото специално му обръща внимание в писмото си. И така Доган отвръща на удара.

Какво се получава? Доган е взел пари по договор от частна фирма (“Минстрой холдинг”), подизпълнител на австрийска фирма (“Алпине Бау”), която строи “Цанков камък”. Може да е неморално, но е законно.

А в отговора си Доган внушава, че “Мадам В” взима пари под масата и рекетира. На няколко пъти той й казва, че се разминава не само с морала, ами и със закона.

Кой ще повярва на Велева, като сравнява писанията й преди, и писанията й сега?

Всъщност обръщането на палачинката от нейна страна чрез статията й, изглежда е предизвикало гнева на Доган и това писмо. Иначе той премълча първата публикация за хонорара от 1,5 млн.

Вестници я защитават, в Интернет я ругаят

И защитата на Велева от разни колеги на страниците на в. “Труд” не е никак “пламенна”. Някакви метафори за книжни тигри, разсъждения по принцип за политиците и журналистите, а главната редакторка на “24 часа” Гочева казва, че от скандала ще загубят и двете страни и по-добре Велева да се срещне с Доган в съда, че иначе “ще останат съмнения”…Ох, милата. Съмнения ли?

Като се погледнат реакциите във форумите под статиите в Интернет, почти 100% от читателите са убедени, че Велева е корумпирана. Повечето коментари не са за Доган, а за нея. Такива словоизлияния има за Велева, че да ти стане неудобно, че си журналист. Приравняват я с фолкпевица, която си има тарифа за секс… Чалгата си намира съответствие в журналистиката…

Но и някои коментатори - като д-р Тони Филипов (“Из делниците на един луд”) - по повод случая с Велева писаха: “Вестникар ли? – казваше дедо Вазов - Жаба да пипна не ма е така гнус.” Стани, дедо, да видиш как днешните вестникари направиха така, че “честен журналист” да звучи като оксиморон…”

Положението е деликатно от гледна точка на вестникарите – да проявиш ли професионална солидарност и да защитиш “несправедливо обвинената колежка”, докато не представят доказателства, че е корумпирана? Или да си чистиш къщичката – както се изразява вицето Цветанов за акциите срещу корумпирани ченгета?

Велева и в. “Труд” тръгнаха категорично да се бранят, не допускат и грам съмнение, че може нещо вярно да има в твърденията на Доган.

Дори премиерът Борисов в изявление на крак пред журналисти някъде в “Марица Изток” я защити, като каза, че „отношението на Ахмед Доган към Валерия Велева е недопустимо”. Дори добави, че “никой няма право да злепоставя и унижава журналист, включително Ахмед Доган”. Много интересно изказване. Харесва се на журналистите.

Дали не е преднамерено - от устата на любимеца на медиите години наред? В защита на журналистката Велева, която му омеси баница, като спечели изборите и търчеше с бохчата да му я връчи лично. Борисов някак неволно издаде една от причините за сервилните вестници - ти на мене, аз на тебе. Ще ухажваме журналистите, те да не пишат лошо за нас. Е как няма някой журналист да се изкуши при такова отношение?

Ами ако журналистът почне да рекетира? Сам да си иска пари? Не трябва ли някой да каже това? В случая с Велева единствен Доган може да докаже думите си. Тоест той трябва да признае, че е дал пари, тоест, че е съучастник в престъпление.

Какво да очаква Борисов след баницата?

Вместо Борисов да защитава Велева в този скандал, по-добре да се замисли - тя му сервилничеше, както на Доган (ето един образец на този тип журналистика - репортажът й за посещението на премиера във Франция, със заглавие “Мъжката политика на Борисов омагьоса Париж“)).

Това подсказва, че нищо чудно утре да се обърне срещу него, както се случи с Доган.
Достатъчно е да загуби следващите избори. Това е безпринципната журналистика - хвалиш, хвалиш, хвалиш, после обръщаш палачинката и започваш да плюеш… Много вестници го умеят. Тия на ДПС и Дилян Пеевски направиха обратното на Велева - плюха, плюха, плюха, а после почнаха да хвалят - премиера Борисов. И той не е недоволен…

Скандалът с “Мадам В” няма да отшуми току-така. Нищо, че някои медии се правят, че все едно не е ставал.

Много вестници все още са зависими или демонстрират лоялност към Съюза на издателите, чийто шеф е главният редактор на “Труд” Тошо Тошев. Но не всички.

Контролираните от Дилян Пеевски и Доган “Уикенд”, “Телеграф”, “Монитор” и др. също си направиха издателски съюз. Пеевски изкупува и разпространителски фирми. Май точно това е в основата на атаката срещу Доган. Кой знае.

Като продължение на темата в следващите дни e-vestnik ще пусне откъси от непубликуваната още книга “Вестникът - един ден” на колежката Милена Бойчева, работила във в. “Труд”, която повдига завесата зад кулисите в журналистиката. В романа си тя описва ситуацията в редакцията на един “голям вестник” и професионалните извращения на “топ-журналистката Корнелия Колева”.
автор: Иван Бакалов, e-vestnik.bg
ИзображениеИзображение
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България
Аватар
clearly
 
Съобщения: 486
Регистриран: 28.09.2009г. в 21:40ч.
Пол: Женски

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 14.06.2010г. в 23:54ч.

clearly написа:Интересно какво стана с прословутото барбекю и по високата ограда кога ще ги събарят???? ;) ;)То не бяха закани ,то чудесии около това, от страна на най- главният гербер Бойко и сол*****а му вожда :haha:
Еми чака се нашия прекрасен и бърз съд да си свърши най-накрая работата като хората...
2 инстанции минаха, остава "само" още 1 и пада барбекюто... Едва ли някой се съмнява че Доганчо ще обжалва.
Наредиха да бутнат и КПП на Доган
http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=328694
Столичният административен съд отсече, че КПП-то на Ахмед Доган в Бояна е незаконно. Според магистратите бариерата трябва да бъде съборена. Съдът отхвърли жалбата, с която се оспорваше решението на ДНСК за разрушаване на пристройката.
Само преди седмица магистратите обявиха за незаконно и барбекюто в сарая на ул. "Стар Беловодски път".
И двете решения могат да бъдат обжалвани в 14-дневен срок.
Официално собственик на имота в кв. "Бояна" се води фирма "Делта Епсилон" АД. От години сградата е обитавана от лидера на ДПС Ахмед Доган.

Според съдиите компанията е трябвало да предостави по закон инвестиционен проект за одобряване на пристройките. Това обаче не е направено. Затова и собственикът на имота трябва сам да бутне неправомерно издигнатите бариера и барбекю. Ако това не се случи, Дирекция "Национален строителен контрол" ще прати техника, която да премахне незаконните пристройки.
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот root » 19.06.2010г. в 11:56ч.

miro..20 написа:бобец, ти наиситна ли не осъзнаваш тъжния майтап в цялата работа.
щом ти е толкова плитък мирогледа да се радваш на събореното /още не е май/ барбекю на доган ...
то не е за радост , а обида, как доган прави на маймуни съда и обществото.
сигурно се залива и той от смях от "законните му яхти" , и "законните му сараи" и обръчи от фирми.

няма смисъл ко да говорим.


Абе Миро - "Хляб и Зрелища" още от време оно е така.

Обаче нещо няма ляп и само зрелищата останаха...
mobilio - професионални мобилни приложения
Аватар
root
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 2642
Регистриран: 25.07.2004г. в 23:04ч.
Град: 1d10tl@nd
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 19.06.2010г. в 12:08ч.

Едно по едно, едно по едно.
Там където има законово основание.

Трудно в правова страна се съди човек дето няма и 1 подпис под какъвто и да било документ.
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 19.06.2010г. в 13:36ч.

miro..20 написа:а кой ревеше :
"Лично ще измъкна червея Меди Доганов от дупката му"
Да бяхте гласували 50%+1 за Атака и това щеше вече да е станало.
Сега като сте гласували за ГЕРБ ще се действа с тяхната скорост.
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 19.06.2010г. в 15:11ч.

ГЕРБ си има техните приоритети и изпълняват главно тях, а целите на Атака и СК са на по-заден план, и те се изпълняват по бавно, и по-малко от тях се осъществяват.

Ако си искал държавата да беше вложила повече ресурси за настъпление срещу Доган да беше гласувал за Атака, тогава щеше да имаш право да ни държиш сметка.
Сега ресурсите са вложени главно там където иска ГЕРБ.
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот root » 19.06.2010г. в 18:14ч.

Bobby_gBG написа:ГЕРБ си има техните приоритети и изпълняват главно тях, а целите на Атака и СК са на по-заден план, и те се изпълняват по бавно, и по-малко от тях се осъществяват.

Ако си искал държавата да беше вложила повече ресурси за настъпление срещу Доган да беше гласувал за Атака, тогава щеше да имаш право да ни държиш сметка.
Сега ресурсите са вложени главно там където иска ГЕРБ.


Чок гюзел Боби, чок!

http://22chasa.blogspot.com/2010/06/blog-post_18.html

Кандидат – депутат от листата на ДПС е в ръководството на Държавен фонд „Земеделие“.
mobilio - професионални мобилни приложения
Аватар
root
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 2642
Регистриран: 25.07.2004г. в 23:04ч.
Град: 1d10tl@nd
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот root » 13.10.2010г. в 13:19ч.

Разбиха и обраха издателство, пуснало книга анти Доган
Неизвестни са разбили и тарашили офиса на софийското издателство „Анабел”, пуснало на пазара преди няколко месеца скандална книга за лидера на ДПС Ахмед Доган. Това разкри за Frognews.bg собственикът на издателството Ана Яначокова.

Неизвестните бандити се промъкнали с подправени ключове, отрязали са телефонните кабели на цялата сграда, неутрализирали са алармената система, без да разбере даже фирмата охранител.

В офиса има доста скъпа техника, но са отмъкнали единствено остатъчен тираж от книгата за Доган, дискове с предпечата, една стара казашка сабя и документи за незаконната приватизация на фармацевтичния завод в Дупница, разказа Яначкова.
Според пристигналите на огледа криминалисти, неизвестните бандити са действали изключително професионално, а напускайки помещенията са изчистили не само своите отпечатъци, но и останалите следи от работещите в издателството.

Приемам това нападение като предупреждение, защото най-интересното е от какво са се интересували крадците, които не са били обикновени обирджии, коментира Яначкова. Според нея неприятният инцидент има връзка с издадената от нея книга „Доган – демонът на ДС и КГБ”. Авторът Петър Япов, който е бивш генерал от КГБ, прави един нов демитологизиран портрет на Ахмед Доган. В книгата са проследени последните 30 г. от развитието на България – създаването на Доган като фалшив образ на турската съпротива, преименуването на помаците и турците, изгонването на истинските дисиденти от турската общност и поставянето на Доган като водач на недоволните от комунизма турци. Според Яначкова още при издаването книгата била поставена под медийно ембарго, никой не искал да я рекламира, за да не си разваля отношенията с всесилния Доган.

http://frognews.bg/news_27737/Razbiha_i_obraha_izdatelstvo_pusnalo_kniga_anti_Dogan/
mobilio - професионални мобилни приложения
Аватар
root
Елитен потребител
Елитен потребител
 
Съобщения: 2642
Регистриран: 25.07.2004г. в 23:04ч.
Град: 1d10tl@nd
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот clearly2010 » 14.10.2010г. в 18:45ч.

Брях посланик Уорлик даде рамо на Доган ;)
Изображение
14.10.2010 г. 16:29 ч.
Доган трябва да има справедлив процес и възможност да очисти името си от обвиненията“
Това заяви американският посланик Джеймс Уорлик след среща с представители на ДПС в централата на партията. Уорлик декларира, че и за в бъдеще ще се среща с лидера на ДПС, защото по думите му той е установен политик тук, много години е на политическия небосклон и е уважаван в редиците на партията си и след малцинствените групи в България.

Уорлик каза още, че е научил много от ДПС и желае този диалог да продължи и с други политически формации.
От своя страна зам.-председателят на ДПС Лютви Местан заяви, че за час и половина с посланик Уорлик са обсъдили почти пълния спектър от вътрешно- и външнополитически въпроси. По думите на Местан темата за референдум по въпроса за членството на Турция в Европейския съюз не е била предмет на разговора.

Срещата на Уорлик с представители на ДПС е част от безпрецедентната обиколка на посланика в централите на накои от парламентарнопредставените политически сили. Тази инициатива беше стартирана с участие на Уорлик в заседание на НИС на СДС, където посланикът подкрепи идеята на сините за създаване на фискален борд, премина през среща с младежкия актив на БСП, на която Уорлик заяви, че БСП ще е жива поне още 120 години, и приключи в централата на ДПС.
http://www.glasove.com/article-10282.php
http://bnr.bg/sites/radiobulgaria/Lifes ... .10-8.aspx
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=171242&p=1#msgs
http://www.focus-news.net/?id=n1450488

Явно USA търси заместник на милицията която се оля до ушите с лайна и простотия :drunk:
Аватар
clearly2010
 
Съобщения: 60
Регистриран: 26.09.2010г. в 16:30ч.
Пол: Женски

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот clearly2010 » 30.10.2010г. в 14:17ч.

Топят си ли се ледовете между ГЕРБ и ДПС или някой ги „топи“?
http://ivo.bg/2010/10/29/%D1%82%D0%BE%D ... %BF%D1%81/
ГЕРБ и ДПС заедно на президентските избори
http://etrud.blogspot.com/2010/10/blog-post_24.html
ГЕРБ търси с сближаване с Турция
http://normabg.com/gerb-tyrsi-s-sblijav ... iia/novina
И за това ли не чувам НИЩО за Емел Етем, чието закрито министерство беше най-корумпираното в предишното правителство? Какво се случва с държавния резерв, където въртеше далавери настоящият депутат Пеевски? Какво се случва с Чакъров и екоминистерството?
Аватар
clearly2010
 
Съобщения: 60
Регистриран: 26.09.2010г. в 16:30ч.
Пол: Женски

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 30.10.2010г. в 17:36ч.

Не че нещо, ама няма кой да бие ГЕРБ на президентските избори...
Просто приказките че видиш ли е изтъргувана подкрепа от ДПС са повече от абсурдни, и не видяхме и 1 доказателство за това.
Единственото което ви оставя маневри за спекулации е факта че ГЕРБ направи прекалено малко за да бъдат дадени на съд висши функционери на ДПС и БСП които крадоха доста очевадно.

Но така или иначе тука се действа по стандартната червената пропаганда - всичко неудобно да се свързва с ДПС, защото това ако "върже дикиш" значи автоматична загуба на рейтинг за свързаната с ДПС партия/кандидат.
Както като наскоро ДПС си даде подкрепата за кандидата на ГЕРБ на някакви местни избори, и ГЕРБ моментално излезе с нарочна декларация за да се откаже от тази подкрепа, тъй като знаеха че първо не им трябва, и второ ще им донесе страшно много негативи.

Пък овцете продължават да си вярват на небивалици, вместо да си ползват мозъка по предназначение. Колкото по-скандално и абсурдно дадено твърдение, стига да отговаря на вътрешните им мечти за реалността, толкова повече ще се надъхват и ще го подкрепят все по-неистово и по-фанатизирано.
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 30.10.2010г. в 18:19ч.

Bobby_gBG написа:Просто приказките че видиш ли е изтъргувана подкрепа от ДПС са повече от абсурдни, и не видяхме и 1 доказателство за това.
Единственото което ви оставя маневри за спекулации е факта че ГЕРБ направи прекалено малко за да бъдат дадени на съд висши функционери на ДПС и БСП които крадоха доста очевадно.

две изречения, и двете коренно противоречащи си :haha:
бобец ти че си плямпаш г.зоблизиците плямпаш, ама що си мислиш че някой те слуша ?
аз не вуждам някой тук от скромната аудитория тук който да не се забавлява с простотиите ти.
"нямало аргументи"
еми поне чети бре.. ама "пенчо не чете"...

та нали това което ти наричаш "маневри за спекулации" са си всъщност фактите.
още чакаме някой да извади червея меди доган... ама уви... това спекулация ли е ? - не е това си е фАКТ.
ББ ви зашлеви шамар на теб и вожда, и на всички нас разбира се, със мазното си отношение към турция и към дпс, само дето трезвомислещите хора, като нас, които ДОРИ сме гласували за ББ, не си мълчат за това, докато г.зоблизците не им пука - те им е платено да лижат. независимо за кой са гласували.
и ти го демонстрираш това.

отвличат вниманието с какви ли не глупости, докато схемата за сега работи САМО в една посока - в полза на доган. смееш ли да отречеш този факт, наричайки "спекулация" ???

до сега всичко което виждаме е възможно най- вяло, най през пръсти, най-безхаберно "вадене на червея меди доган", и неговите кръгове.

да не говорим че граничи с подигравка с народа тези неща.. то не бе барбекюто и голямото НИЩО от там, не бе и подигравката с консултантски милиони... :doh:

и друг път чети пенчо... че само се излагаш... :haha:

Пък овцете продължават да си вярват на небивалици, вместо да си ползват мозъка по предназначение.

тук си абсолютно прав. надявам се все някога и ти да почнеш да си ползваш мозъка по предназначение. :)
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Bobby_gBG » 30.10.2010г. в 20:59ч.

Miro20 написа:
Bobby_gBG написа:Просто приказките че видиш ли е изтъргувана подкрепа от ДПС са повече от абсурдни, и не видяхме и 1 доказателство за това.
Единственото което ви оставя маневри за спекулации е факта че ГЕРБ направи прекалено малко за да бъдат дадени на съд висши функционери на ДПС и БСП които крадоха доста очевадно.

две изречения, и двете коренно противоречащи си :haha:
Противоречащи си само за простоват човек дето го мързи да мисли, и вижда само бяло и черно - за и против ДПС.
Замислял ли си се за третата възможност - некомпетентност на ГЕРБ, липса на достатъчно административен капацитет на кадрите им и т.н.?

Наистина си много зле мирко, мисловния ти процес върви много бавно и определено доста некадърно.
Виждането и мисленето само в черно и бяло е типична характеристика на простоватичките хора, дето интелекта им не стига за повече за да различат всичките възможности една от друга.
Свикнали да действат/мислят само на принципа "щом не е с мен е против мен".
Изображение
Кърджали и Разград, или новото турско робство . . . За турците и циганите в България
Alpha TV - гледай безплатно онлайн
Мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат нямат място тук. НЕ ОСНОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ, А ИМИГРАНТИТЕ СА ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Ние говорим БЪЛГАРСКИ, а не турски, сръбски, гръцки, руски, или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!
Повечето от българите са православни християни! Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт! Такива сме от над 1000 години, и със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища, и имаме правото да бием нашите камбани на нашите празници. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура.
Аватар
Bobby_gBG
 
Съобщения: 8309
Години: 38
Регистриран: 1.10.2004г. в 14:29ч.
Град: Uber - Jugend Kamp.
Пол: Мъжки

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 30.10.2010г. в 21:47ч.

Bobby_gBG написа:Свикнали да действат/мислят само на принципа "щом не е с мен е против мен".

сори, но това е типична характерна черта на промити мозъци , обикновенно атакистки, с най - ярък представител - теб.
колко пъти трябва да повтарям и да ти се чудя на подмазвачеството и г.золизането ?
аз може да съм "простоват" ама ти дори не си гласувал за герб бре "умнико" :)

нищо от "обещанията" на герб не се изпълняват. и защо според твоята г.золизеща логика трябва да си затварям очите и на ФАКТИТЕ да викам както теб - СПЕКУЛАЦИИ ????
не си ги затварям именно щото си имам единствено и само собствено мнение, без някоя партия/ вожд да ми слагат капаци както на теб.

де го червея меди доган ? къде са социалните закони ? какъв ни е стандарта ?
ти в коя държава живееш че си затваряш "подмазвачески" мижитурските очички за тези неща ? :)

примерно в "белите" държави /франция/ се скъсаха от стачки и блокиране на икономиката заради 2 г. години за пенсия, а тук наглеца дянков, като видя че всичко е тихо и спокойно - хоп - появи се с изказване че.. видите ли - може и в по кратки срокове.. още догодина да въведем...
и тази наглост минава, щото повечето сме овце , както такива атакисти като теб. г.золозци и подмазвачи, дето наричат ФАКТИТЕ с мижитурското - СПЕКУЛАЦИИ :doh:

разбира се , може да правиш каквото си искаш - ти си партиец, изпълняващ партийни поръчки. това е ДОКАЗАНО.
и непредубеден човек може да види че каквато е линията на партията - това си ланкаш и преповтаряш. и грам собствено мислене не си показал.
камо ли "съмнение" ! ооо анатема ! алелуя ! :) :worthy:

и после имаш наглостта да викаш че аз съм гледал черно/бяло ???
мнеее.. това не е наглост.. просто отново си клоуна , както във всяка тема. :haha:

пс
ако някой се чуди какво е общото казаното с темата - обяснявам в прав текст - точно заради такива г.золозци и мижитурки дпс и доган ПЕЧЕЛЯТ. и ще печелят още 50 г. поне.
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д

Re: Защо Доган печели!

Покажи връзката към това мнениеот Miro20 » 26.02.2011г. в 15:14ч.

поредната "изпълнена точка от програмата" на ибрикчиите от про-турската партия атака и колегите им от герб :clapping:
- още за резултатите от доказануите мижитурки, които гък не казват :
/или "Гарван гарвану око не вади" /

http://etrud.blogspot.com/2011/01/blog-post_5729.html

...е много странно защо "Хвърковатата чета" на Плевнелиев пропусна да отбележи един много характерен незаконен обект. Става въпрос за текето на Енихан баба на връх "Свобода" в Родопите. Въпреки, че бе доказано по безспорен начин, че то е незаконно, никой от властта не отваря и дума за текето, а какво остава да го снима или покаже на обществото. Самото теке си стои гордо на планинския връх, като символ на безхаберието и продажността на управляващите. И разбира се, на безгръбначност и лакейство спрямо ислямистката инвазия и наглостта на лидерите на Движението за права и свободи.

Въпреки обещанията и заканите на Бойко Борисов, ГЕРБ не посмя да пипа бастионите на ДПС и сараите на лидерите на етническата партия. Иначе е трудно да се обясни защо при акцията на Плевнелиев не бе показан незаконният кей на Доган сарай на брега на морето край вилата му в местността "Отманли" до Бургас. Той също си стои недокоснат и незасегнат от уж безкомпромисните отряди на властта. Така нареченото "барбекю на Доган" в столичния квартал "Бояна" също си е недокоснато и Ахмед Доган и неговите хора продължават да си правят там големи софри.
......
Въпреки големите обещания по Черноморието всъщност не бе направено нищо. Много незаконни имоти въобще не бяха показани. Вилата на певицата Белослава на брега на морето в село Черноморец въобще не бе обявена. Друга вила, собственост на Митьо Пайнера, отново незаконна и на брега на морето, също не бе пипната.
........
По морето обаче бяха направени няколко наказателни акции срещу обикновени хора и дребни собственици на имоти. В Стария Несебър бе проведена показна рекламна кампания, която трябваше да покаже как твърдо пипа властта и бяха съборени незаконни постройки на жители на града. Десетки семейства бяха оставени без покрив заради недомислие в наредбите. Със затворници бяха атакувани къщите на обикновените хора, а в същото време хотели в Слънчев бряг, построени на пясъчната ивица, продължават да си стоят недокоснати. Най-брутален е случаят с хотел "Дюн", собственост на съпругата на убития бос на ВИС Георги Илиев - Мая.

Прелюбопитен е и фактът, че вилата на Росен Плевнелиев на морския бряг край Черноморец също е незаконна. Тя е построена върху земя, публична държавна собственост, и въобще не е ясно как и с чие разрешение се е озовала там. Ясно е обаче, че и тя няма да бъде съборена. В местността "Ченгенез кале" багерите сринаха къщи и постройки на обикновени хора и рибари, на които така й не бе дадена възможност да узаконят имотите си. На брега на Ропотамо бяха съборени бараките на няколко рибари, които дълги години си вадеха хляба там. Така властта показва мускули на малкия човек, но мълчи и се спотайва пред силните и богатите.
.......
акцията край язовир Ивайловград, къщите там продължават да си стоят цели и непокътнати. Имотът на депутата от ГЕРБ Недялко Недялков продължава да си стои на брега на язовира. Баровския митничарски квартал все още краси бреговата ивица в противоречие с всякакви закони и норми
........
Язовир "Искър" пък вече прилича повече на баровския квартал "Бевърли Хилс" край Холивуд, отколкото на охраняем обект с национално значение. По брега на язовира са кацнали десетки незаконни къщи, които никой не се сеща да събори. Според публикации в медиите, край водоема много вили имат както депутати от управляващата върхушка и опозицията, така и видни представители на мутренските среди. Срещу тях обаче властта не е безкомпромисна.

Така след като бяха похарчени милиони за показните акции и тв реклама, резултатът си остава нулев. На имотите на богатите и силните не посегна никой, а бяха атакувани такива на неколцина нормални семейства. Двойният стандарт бе приложен с пълна сила, като за обикновените хора нямаше прошка, а за тези с милионите просто не бяха приложени законите
Код за потвърждение: Избери целия код
Нова парола:
Паролата трябва да бъде между 12 и 100 символа.

идиотизъм - бива ли да се ограничава паролата до 100 символа ?????
Аватар
Miro20
 
Съобщения: 6095
Регистриран: 8.11.2003г. в 16:28ч.
Пол: Мъжки
В момента: в момента е*ъ . що ?
* = д

Предишна

Назад към Политика

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 1 гост