И какво ще гледаш,китайското ли?toshiba63 написа:мислите ли да добавите Мтел каналите , като тия от ДИЕМА ???
simo70 написа:Ти видя ли за техни абонати ценатаако сега я активирам след 31.03.17 колко е ?5.99лв-тези са големи смешници бе.За един тенис и за един бой ,който си го гледам от торент тракерите на другият ден искат 6лв.Те това е голям смях.
Иван Тачев написа:Как можахте да пуснете 10 нови турски канала?Това за Ч,Н,Г ли е?
qbadabaduuu написа:тези са много зле...
като пускат нови канали да казват кои са и на кои честоти са ги пуснали....
няма всеки път да пререждам фаворити...
и networx кога списък с каналите които предлагате??????????????????
gogyto написа:Дори и не съм разбрал за нови канали, информация от никъде!
Преди поне се оповестяваха тези неща, след малко ще сканирам да видя.
Снощи ми казаха за The Voice HD че е пуснат.
toshiba63 написа:qbadabaduuu написа:тези са много зле...
като пускат нови канали да казват кои са и на кои честоти са ги пуснали....
няма всеки път да пререждам фаворити...
и networx кога списък с каналите които предлагате??????????????????
къде ги видя тия новите канали . в Силистра ги няма !!!!!
Иван Тачев написа:Как можахте да пуснете 10 нови турски канала?Това за Ч,Н,Г ли е?
Svetlin написа:...Колегите оповестяват новите канали официално във facebook ...
Svetlin написа:Добавихме нов транспондер на 554Мхз. Там са канали: Motorsports HD, Discovery Channel HD /преведен на български/ и Travel Channel XP 4К /тестов е - само за м. Януари/.
Извършихме и няколко пре-подредби на каналите както следва:
Discovery HD отиде на позиция 61 /на мястото на А1, което и плюс това нямаше работа там/
Animal Planet HD се размени със SD версията си
FilmBOX HD каналите ги изведохме на по-начални позиции до филмовите канали (позиция 21 и 22).
Има и други канали - сканирайте и ще излязат.
Колегите оповестяват новите канали официално във facebook по простата причина че там информацията достига до повече клиенти.
Ако някой не вижда каналите от 554Мхз моля да ми напише от кое населено място е за да предам на колегите да оправят честотата.
Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 3 госта