Гадна курва в блок Искър на ул Алеи Възраждане в Русе

Всякакви деликатни и интимни обсъждания :-).

1. Правила:
    1.1 Единствено в този форум са разрешени вулгарните думи, но не прекалявайте и не се оливайте;
  • 1.2 Толерира се интелигентния начин на изказ и използването на биологичните термини;
  • 1.3 Псувни между потребители, които НЕ участват в дискусията, са за изтриване от Глобалните модератори;
  • 1.4 При нужда (чувствате се прекалено засегнат) предавайте вашите доклади чрез бутон Изображение, а след преглед от Глобалните модератори и по тяхна преценка, ще бъдат взети евентуални действия.

Гадна курва в блок Искър на ул Алеи Възраждане в Русе

Покажи връзката към това мнениеот firestrike » 30.12.2018г. в 06:44ч.

Здравейте! Пиша, понеже искам да предпазя всички потенциални клиенти на тази гадна и мръсна курва. За целта ще си позволя да постна и линк към нейната фалшива и подвеждаща обява:

https://adamieva.info/obiava-4578471/novo-i-goreshto

Допускам, че има подобни обяви от същата проститутка с име АНИ, което най-вероятно не е истинското й име. Въпросното лице е действително около 18 годишно и на пръв поглед изглежда сравнително добре- хубава фигура, слаба, добре сложена, по-скоро е ниска, като че ли е циганка, има някакви разкривени зъби отгоре. Но проблемът е в това, че е супер нахална и противна в поведението си към клиента. Най-напред командва, после направо си заповядва и общо взето не дава кой знае какво да правиш. А иска 60 лева за половин час, дори пита нямаш ли още пари. Не дава да я докосваш, не дава каквато искаш ти поза. НО най-отвратително и обидно е, че си позволява да те разпитва за лични неща като възраст, име- не че не може да се излъже, но някак не е коректно и не би трябвало и други на нейно място не го правят! Също коментира носа ми, че бил някак по-голям, после това, че съм имал косми на корема и гърдите, което е нещо съвсем обичайно и плюс това са в рамките на нормалното. После вика, следващият път напълно обезкосмен те искам, някакви такива дивотии...Освен това беше и болна, кашля насреща и вика, че била взела лекарства за 100 лева, а според мен беше взела и някой наркотик, понеже поведението й беше супер нагло и неадекватно. Ако не си плащах, да се интересува , но срещу пари, едва ли може да има подобни изисквания, претенции и др. Моля, не ходете при тази КУРВА!

firestrike
 
Съобщения: 1
Регистриран: 30.12.2018г. в 06:24ч.
Пол: Мъжки

Назад към Секс, еротика, любов

Активни потребители

Потребители разглеждащи този подфорум: 0 регистрирани и 1 гост